Ondanks slechte recensies toch binnen week gouden status voor F*ck de liefde

De romantische komedie F*ck de Liefde heeft binnen een week haar 100.000e bezoeker mogen verwelkomen in de bioscoop. Dat betekent dat de film bekroond is met een Gouden Film, zo maakten producent AM Pictures en distributeur Just Entertainment vandaag bekend.

De film, met in de hoofdrollen Yolanthe Cabau, Timor Steffens, Edwin Jonker en Victoria Koblenko, trekt al een week lang volle zalen. Na de internationale megahit Joker is het de best bezochte bioscooptitel van dit moment.

Waar Joker met veel enthousiasme ontvangen werd en onder meer in deze krant vier sterren kreeg, was de waardering bij de recensenten voor F*ck de Liefde een stuk minder. Zo kreeg de film op deze site twee sterren. ‘Het is aan het droogkomische spel van Römer en de rake komische timing van Maurits Delchot te danken dat deze komedie ‘met een bite’ zo af en toe toch lachers op de hand krijgt. Verder zijn alle verhaallijnen, inclusief de zijpaden, vanaf het begin volledig uit te tekenen. Origineel is anders.’

Producent van de film Evert van de Grift besloot niet bij de pakken neer te gaan zitten en maakte een alternatieve filmposter. Daarin telde hij de sterren van De Telegraaf, De Volkskrant en het Algemeen Dagblad bij elkaar op. Zo kreeg de romantische komedie toch nog vier sterren van de grote dagbladen.

Volledig scherm
Een scène uit F*ck de Liefde. © Filmdepot
  1. Johnny Depp stuurde woedende smsjes over verdrinken en verbranden Amber Heard

    Johnny Depp stuurde woedende smsjes over verdrinken en verbranden Amber Heard

    Tijdens een hoorzitting in de Londense rechtbank zijn nieuwe details bekendgemaakt over de tumultueuze relatie tussen Johnny Depp (56) en z’n ex Amber Heard (33). Hij suggereerde haar - al dan niet met een knipoog - te verdrinken en te verbranden. Dat valt op te maken uit smsjes die Depp in 2013 naar een goeie vriend stuurde, schrijft The New York Post op basis van de rechtszitting. De ex-geliefden zijn al een hele tijd in een juridische strijd verwikkeld over beschuldigingen van huiselijk geweld.