Lance Reddick
Volledig scherm
Lance Reddick © EPA

Ongeloof bij Nederlandse studio om plots overlijden tv-ster Lance Reddick (60): ‘Enorm verdrietig’

the wireDe Amerikaanse acteur Lance Reddick is op 60-jarige leeftijd overleden, bevestigt zijn management. De acteur, vooral bekend van enkele populaire tv-series, stierf vrijdagochtend een natuurlijke dood in zijn huis in Los Angeles. Zijn overlijden komt voor zijn collega’s compleet onverwacht. ,,Reddick was de belichaming van klasse.”

 1. Zedenkomedie Maybe I Do met Richard Gere is even opwindend als een Bijbelstudie
  recensie

  Zedenkome­die Maybe I Do met Richard Gere is even opwindend als een Bijbelstu­die

  Veteranen Richard Gere, Diane Keaton, Susan Sarandon en William H. Macy speelden in meerdere films met een progressieve blik op de seksuele moraal. Denk aan American Gigolo (met Gere), Looking for Mr. Goodbar (met Keaton), White Palace (met Sarandon) en Boogie Nights (met Macy). Eenmaal de 70 gepasseerd en de acteurs belanden als collectief in Maybe I Do, de meest conservatieve en seksloze zedenkomedie in jaren. Dat is blijkbaar het lot van iconen uit Hollywood.
 2. Kijkers talkshow Arjen Lubach komen superlatieven tekort voor optreden Herman Finkers
  Met video

  Kijkers talkshow Arjen Lubach komen superlatie­ven tekort voor optreden Herman Finkers

  ‘Een mens van absolute topkwaliteit', ‘een levende legende’ en ‘de beste gast van het seizoen’. De kijkers van De Avondshow met Arjen Lubach zijn lyrisch over het optreden van Herman Finkers. De Almelose cabaretier wordt dit jaar 69 en straalde dinsdagavond bij zijn bezoek aan de eigenzinnige talkshow. „Ik vind het sowieso leuk om eens te gast te zijn bij een jongerenprogramma”, begon hij met een glimlach.
  Almelo