Antoinette Hertsenberg.
Volledig scherm
PREMIUM
Antoinette Hertsenberg. © gratis

Onrust in Hilversum: Radar en Opsporing Verzocht onder druk

NPO 1 wil jonger publiek trekken, maar die strategie gaat ten koste van goed bekeken programma’s als Radar en Opsporing Verzocht. Dat zorgt voor onrust in Hilversum. ,,Een moord kun je niet oplossen in drie minuten.”

172 reacties

 • H.T. Rosendahl

  1 jaar geleden
  Juist de goede programma die door een breed publiek gedragen wordt willen ze laten verdwijnen. Ze moeten die van westerloo laten verdwijnen volgens ons is hij te oud? om dit te begrijpen.
 • Christ van den Bosch

  1 jaar geleden
  Een paar jaar terug moest amusement wijken, dat was niet informatief genoeg, dus iets voor de commerciële omroepen. Nu deze ommezwaai weer. Vervolgens in de beste programma's gaan snijden, die ik als 50- er ook al graag keek en dat is vast niet anders bij de huidige 50- er, maar als je ouder bent dan 49 jaar en 364 dagen, dan willen ze je bij de NPO niet meer als kijker. iemand van 51 of 52 kijkt niet anders Wat was ik fan van Felix Meurders bij kassa en ik was toen zelfs 30-ger.
 • H.A.N. Ridder

  1 jaar geleden
  Ik mis de verantwoording van van Westerloo over wat er fout is aan het feit dat er veel 50+ers naar NPO 1 kijken. Als die het naar hun zin hebben op NPO 1, waarom moet die zender dan verjongd worden? Het stikt van de zenders voor jongeren. En dan id er nog het digitale aanbod. Het feit dat die man denkt dat een volslagen onzinnig programma als Showcolade bij zou kunnen dragen aan de gewenste verjonging zou alleen al een reden voor ontslag op staande voet moeten zijn. Dat is echt zó debiel...
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Een aantal jaren terug moest er minder amusement (zoals bananasplit) bij de NPO. En nu meer vanwege de jongeren? Daar was NPO3 toch speciaal voor, als jongerenafdeling? Lineair televisie kijken, daar zijn wij jongeren allang niet meer mee bezig, verloren zaak Remco. We kijken alles relaxt terug via NPOstart. Ouderen zijn een heel erg grote doelgroep, zo dom om die te negeren. Zie ook het succes van omroep MAX, wat ik als jongere totaal niet oudbollig vind. R.v.Vianen
 • Marleen Made

  1 jaar geleden
  Enige jaren geleden moest elk amusement vooral weg van NPO1 en 2. Moest vooral een inhoud hebben en een doel en graag belerend zo nu en dan. Nu moeten interessante programma' s zoals opsporing verzocht, dat ook de mensen waarschuwt voor gevaren en advies geeft, vooral WEG! Als u het van de jongeren moet hebben, dan kan u gewoon stoppen, NU. Die hebben een heel andere interesse wereld. Veel ouderen is ook tgv de babyboom. Wat weet u van hun leefwereld af? Weinig, denk ik! Al die vitale ouderen?