Ontroerde kijkers bieden alleenstaande vader Luis uit Steenrijk, straatarm een baan aan

video'sAlleenstaande vader Luis Scholten uit Nieuwerkerk aan den IJssel veroverde gisteravond de harten van de kijkers van SBS 6-show Steenrijk, straatarm. Inmiddels wordt opgeroepen om een crowdfundingproject voor het gezin op te zetten en proberen mensen hem aan een baan te helpen.

13 reacties

 • A. Rem

  1 jaar geleden
  Ik ga het programma steeds meer zien als goedkope PR voor het rijke gezin. Het zijn altijd ondernemers, die vaak een B&B bezitten of op deze wijze hun product onder de aandacht brengen. Het is triest dat er geen familie is, die deze man en zijn zoon helpen door dat verjaardagscadeautje of zwembadkaartje te kopen. Deze man stond onder bewind, dus crowdfunding heeft geen zin. Ik hoop dat hij gauw een baan in de buurt vind. Een geweldige vader met een heel lief goed opgevoed kind. Max komt er wel.
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Tony Smits (directeur) Wij als T&V Jobforpeople V.O.F uitzendbureau/detachering zijnde willen graag Luis aan de baan helpen. Op dit moment hebben wij een vacature Warehouse Operator open voor een gloed nieuwe bedrijf in Amsterdam Luis kan medio November beginnen als hij dat wilt gaan doen hij krijgt van ons meteen eenmalig aantrekking bonus van € 75,00 cadeau. Luis neemt zo spoedig mogelijk met ons op door middel een CV naar info@jobforpeople te sturen en wij nemen contact met je op.
 • L Koenraad

  1 jaar geleden
  Louis is een positieve man maar met een uitkering van rond de 1000 per maand en wat toeslagen kom je er niet. Helaas is hij niet de enige, zo zijn er duizenden en echt niet allemaal "te lui om te werken". Denk ook eens aan hen die NIET op televisie komen. Veel z.g. 'steenrijken' geven ongezien al veel aan hulp, oké niet iedereen maar geld wat je verdient erft of spaart hoef je niet verplicht weg te geven, daar heb je zelf recht op. O ja wij (echtpaar eenverdiener z.k.) leven van het minimumloon.
 • M Fase

  1 jaar geleden
  €50.. men doet of het zo weinig is. Ik leef al jaren van een laag inkomen (en JA, ik werk in de huishoudelijke zorg, je moet wat) Sterker nog ik probeer voor max €35 á €€40 mijn boodschappen te doen, maak er een sport van. En het kan! Ik weet niet of meneer rookt, daarmee ( proberen) te stoppen, dat scheelt al met gemak €40 of meer. Goedkope supers opzoeken. Met alle toeslagen, heeft meneer +/_ €1800 ter beschikking. Gem. heeft ook extra potjes voor aktiviteiten. Kind leert kl dingen waarderen
 • Toine van den Hout

  1 jaar geleden
  Armoede bestaat niet....... ik heb al erg veel gezien dromen zijn bedrog .nee het is echt zo en het eind is nog niet in zicht lijkt het wel