Volledig scherm
Johan en Diny. © NPO

Ook Johan en Diny (79) vinden liefde in Hotel Romantiek

Cupido heeft raak geschoten in Hotel Romantiek. Gisteravond zagen een miljoen mensen in het KRO-NCRV-programma hoe twaalf ouderen bij elkaar de liefde vonden. Vandaag komt daar nog eens een vleugje romantiek bij, want ook Johan en Diny (beiden 79) zijn inmiddels een stelletje.

Diny, de oudste deelnemer van Hotel Romantiek, sloot in de Zwitserse Alpen een goede vriendschap met Johan. Hij was op zoek naar een maatje, zij deed hem een motorrit cadeau. 

De KRO-NCRV laat vandaag via Twitter en Instagram weten dat Diny en Johan het zesde koppel van de datingshow zijn. ,,Dit is toch fantastisch! Diny en Johan zijn een setje'', schrijven ze. ,,
Zij hebben elkaar helemaal gevonden na de opnames.''

Volgens presentatrice Marlijn Weerdenburg, die tijdens de opnames verschillende keren met de doorgaans eenzame kandidaten mee huilde, was het doel van
Hotel Romantiek 'meer liefde creëren'. De stroom aan liefdevolle en mooie reacties is volgens haar precies wat zij en mede-presentatoren Jasper Demollin, Tim Senders, Daan Boom en Stijn van Vliet wilden bereiken.