The Streamers.
Volledig scherm
The Streamers. © The Streamers

Ook laatste concert The Streamers trekt miljoenenpubliek: ‘Feestje om dit feest te mogen geven’

The Streamers hebben gisteravond hun slotakkoord gegeven. De supergroep nam afscheid met een gratis livestreamconcert vanuit De Kuip in Rotterdam en het avontuur was ‘een feest’, zei manager Frank Lammers aan het einde van de show.

6 reacties

 • Gerard Vos

  2 weken geleden
  Zeker door gaan hier mee, maar laat die Hazes maar thuis ook al kom je pas laat aan de buurt doe dan gewoon mee als de andere streamers gaan zingen want dat is de kracht hier van en niet alleen maar drinken aan de bar.
 • de Graaf

  2 weken geleden
  Was weer top! Een fantastisch afscheid. Bedankt voor de leuke avond. Ook al is het over, dit zorgde voor wat gezelligheid in een toch wel donkere Covid tijd. En nu weerterug naar festivals en theaters! En wat de Streamers betreft, misschien ooit eens een reünie voor een goed doel?
 • Loos

  2 weken geleden
  Dank je wel artiesten van de Streamers, het was iedere keer een geweldig feestje 🥳 De samenwerking met elkaar was groots en volgens mij ook voor jullie een feest!🎉
 • G. Wassink

  2 weken geleden
  De hele show was 1 groot hoogtepunt, wat een feest om de Nederlandse artiesten zó te zien samenwerken en het plezier spat van je scherm af. Heb alle drie de concerten gezien en ze waren allemaal fantastisch en steeds weer anders. Hoop dat dit nog een vervolg gaat hebben, maar dan voor publiek. Waar een klein land groot in kan zijn, Streamers bedankt voor 3 geweldige avonden.
 • Mèlanie Doornenbal-Westmaas

  2 weken geleden
  Van mij mogen ze zo doorgaan. Heb weer heerlijk zitten genieten.
 1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.
 2. The Streamers nemen groots afscheid in De Kuip: ‘De cirkel is rond’
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  The Streamers nemen groots afscheid in De Kuip: ‘De cirkel is rond’

  Met inmiddels twee succesvolle edities van The Streamers achter de rug, kon een derde optreden niet uitblijven. Maar aan alles komt een eind en dat geldt ook voor de gelegenheidsband. Morgen staan ze voor de laatste keer met z’n allen op één podium. Niet op de minste plek: het muzikale feestje wordt eervol in de Rotterdamse Kuip afgesloten. ,,We begonnen in Carré, werden uitgenodigd door het Koninklijk Huis en eindigen in De Kuip. De cirkel is rond.”