The Streamers.
Volledig scherm
The Streamers. © The Streamers

Ook laatste concert The Streamers trekt miljoenenpubliek: ‘Feestje om dit feest te mogen geven’

The Streamers hebben gisteravond hun slotakkoord gegeven. De supergroep nam afscheid met een gratis livestreamconcert vanuit De Kuip in Rotterdam en het avontuur was ‘een feest’, zei manager Frank Lammers aan het einde van de show.

6 reacties

 • Gerard Vos

  1 jaar geleden
  Zeker door gaan hier mee, maar laat die Hazes maar thuis ook al kom je pas laat aan de buurt doe dan gewoon mee als de andere streamers gaan zingen want dat is de kracht hier van en niet alleen maar drinken aan de bar.
 • A. de Graaf

  1 jaar geleden
  Was weer top! Een fantastisch afscheid. Bedankt voor de leuke avond. Ook al is het over, dit zorgde voor wat gezelligheid in een toch wel donkere Covid tijd. En nu weerterug naar festivals en theaters! En wat de Streamers betreft, misschien ooit eens een reünie voor een goed doel?
 • Loos

  1 jaar geleden
  Dank je wel artiesten van de Streamers, het was iedere keer een geweldig feestje 🥳 De samenwerking met elkaar was groots en volgens mij ook voor jullie een feest!🎉
 • G. Wassink

  1 jaar geleden
  De hele show was 1 groot hoogtepunt, wat een feest om de Nederlandse artiesten zó te zien samenwerken en het plezier spat van je scherm af. Heb alle drie de concerten gezien en ze waren allemaal fantastisch en steeds weer anders. Hoop dat dit nog een vervolg gaat hebben, maar dan voor publiek. Waar een klein land groot in kan zijn, Streamers bedankt voor 3 geweldige avonden.
 • Mèlanie Doornenbal-Westmaas

  1 jaar geleden
  Van mij mogen ze zo doorgaan. Heb weer heerlijk zitten genieten.