Maria en haar echtgenoot.
Volledig scherm
Maria en haar echtgenoot. © Facehook Maria Singh

Oostenrijkse prinses plotseling overleden op 31-jarige leeftijd

De Oostenrijkse prinses Maria Galitzine is enkele dagen voor haar 32e verjaardag plotseling overleden aan de gevolgen van een aneurysma. 

Op 11 mei zou prinses Maria Petrovna Galitzine 32 jaar worden, maar dat heeft ze niet gehaald. De Oostenrijkse royal overleed aan een plotseling aneurysma, een afwijking in de bloedvaten, meldt haar familie in een overlijdensbericht in The Houston Chronicle. De prinses woonde de afgelopen jaren in Houston in de Amerikaanse staat Texas. Ze leefde daar met haar echtgenoot Rishi Roop Singh, een plaatselijk bekende chef-kok. 

Maria werd geboren in Luxemburg en was de dochter van prins Piotr Galitzine en Maria-Anna, afstammelingen van de laatste keizer van Oostenrijk. De royal ging naar school in Moskou als kind, maar ruilde Rusland in voor België en studeerde af als interieurdesigner in Brussel, waar ze een tijdlang woonde en werkte. 

Voor de liefde trok ze naar Houston om in 2017 te trouwen met haar echtgenoot Rishi Singh. De twee kregen ook een zoon, Maxim (2). In het overlijdensbericht wordt hij haar oogappel genoemd. Ze laat ook haar ouders, twee zussen en twee broers achter.

Maria Galitzine is vorige week begraven in Houston. 

Bekijk hieronder onze best bekeken video's op gebied van show: