Volledig scherm
Binnenkort op de buis in seizoen 7: Melisandre ofwel Carice van Houten © RV

Op de valreep nog even Game of Thrones bijspijkeren?

VideoVoor wie echt helemaal klaar wil voor zijn voor het nieuwe seizoen van de Amerikaanse fantasy-televisieserie Game of Thrones heeft de zender HBO dit weekend een onwaarschijnlijke samenvatting online gezet. De voorgaande zes seizoenen samengepakt in één clip van 5 minuten en 25 seconden.

De 'recap' is bedoeld voor trouwe fans want zonder voorkennis is er geen touw aan vast te knopen. Regisseurs David Benioff en D.B. Weiss hadden eerder al aangegeven dat om de hele serie te verfilmen er waarschijnlijk negen seizoenen nodig zijn. Acteurs Peter Dinklage (de dwerg Tyrion Lannister) en Liam Cunningham (Davos Seaworth) hebben al contracten getekend om nog even mee te spelen. Dus die gaan voorlopig niet dood.

Doden op rij

Handig voor wie een snelle update van de vele afvallers in de serie is de video van YouTuber Leon Andrew Razon. Hij zette op een rij hoeveel doden er al vielen in de serie. De teller staat voordat het zevende seizoen begint intussen op 150.965 (zowel dieren als mensen), zo wist Andrew te berekenen. En hij gooide ze voor het gemak allemaal in een zij het wat lang durend (20 minuten) overzicht. 

Test hier of je klaar bent voor het nieuwe seizoen van Game of Thrones (morgen op Ziggo Movies & Series).

  1. Dit zijn de acht slinkse verleidsters in nieuw seizoen Temptation Island

    Dit zijn de acht slinkse verleidsters in nieuw seizoen Temptation Island

    RTL 5 en de Vlaamse omroep VIJF maakten gisteren bekend wie de acht mannelijke verleiders zijn in het nieuwe seizoen van Temptation Island: vanaf donderdag 1 februari te zien op beide zenders. Vandaag werden ook de acht vrouwen gepresenteerd die, net als de hunks, stevig gaan stoken in de relaties van vier deelnemende koppels. Dit zijn de acht dames die ongetwijfeld voor de nodig onrust gaan zorgen. ,,Er bestaan geen mannen die verleiding door een sexy vrouw kunnen weerstaan'', aldus Yasmine: één van de beauty's.