Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Op zijn eerste dag werd Lubach al qua hilariteit ingehaald door zijn collega's

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

68 reacties

 • Peter Magne

  1 jaar geleden
  Ik heb 2 avonden proberen te kijken naar Lubach maar het lukt me niet om dit af te kijken , ik vind het verschrikkelijk, zijn stem, de flauwe grappen, alles vind ik slecht, maar dat zal wel aan mij liggen want 1.6 miljoen kijkers is wel heel erg veel. Ik kijk in ieder geval niet meer.
 • H Lansbergen

  1 jaar geleden
  Dweilorkest. Wat een aanfluiting, wist niet wat ik hoorde. Goedkoop grappig. Weg-gezapt. Wat moeten deze sporters zich opgelaten hebben gevoeld. Laat ze a.u.b. even met rust!! Naar Lubach op zondag keek ik altijd uit. Dagelijks zou iets teveel kunnen worden. Doe zijn up-to-date satire maar eens na. Hoe onwerkelijk de situatie soms ook lijkt, het is dan niet echt serieus te nemen. Dagelijks worden we met praktijken van echte idioten in de wereld geconfronteerd. Dus gewoon op de korrel nemen!!
 • Lydia Rekker

  1 jaar geleden
  M.G.Bults: Over het woordje ondersteunend heen gelezen zeker.....
 • M.G. Bults

  1 jaar geleden
  @Lydia Rekker, er zit live publiek bij. Ik moet overigens zelf ook weer een beetje wennen aan deze teveel aangezette kopie van The Daily Show. Ik denk dat niemand zit te wachten op een interview waarbij het nergens over gaat. Dat vinden ze in Amerika leuk omdat adoreren hun nationale hobby is, maar this is Holland, man. Wat the fuck?
 • M Stolk

  1 jaar geleden
  Nooit wat aan gevonden die hele Lubach niet. Zo ontzettend flauw, hopelijk draait ie het programma eigenhandig de nek om. Ook zo vreselijk dat hij zichzelf superieur vindt. Wat een draak van een “show”.
 1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?