Talitha Muusse.
Volledig scherm
Talitha Muusse. © Brunopress

Op1-baas na beschuldigingen Talitha Muusse: 'Een absurd klinkend verwijt’

Talitha Muusse heeft gisteravond in het programma Media Inside fel uitgehaald naar haar werkgever KRO-NCRV en de makers van Op1. Volgens de presentatrice was er sprake van inmenging door sommige politieke partijen. ,,Het komt over als nogal een absurd klinkend verwijt aan haar opdrachtgever, KRO-NCRV”, reageert Bert Huisjes, die namens de omroepen de coördinatie doet van de NPO 1-talkshow.

59 reacties

 • Otto de Veen

  1 jaar geleden
  Klikt als de vpro
 • Marcel wit

  1 jaar geleden
  Wat ik raar vindt dat er een hoop vragen niet gesteld worden en worden deze door burgers gesteld er gehakkeld en gestunteld wordt met antwoord geven, dit geeft voor mij aan dat een hoop voorgekookt is voordat een gast plaatsneemt in een talkshow. Waarom worden de gasten die niet antwoorden op gestelde vragen nogmaals uitgenodigd?
 • Piet Moenen

  1 jaar geleden
  Kijk en lijstergeld is werkend met een andere belasting.... Een beetje sneu dat ze er nu mee komt en niet tijdens de uitzending
 • Everardus Timmer

  1 jaar geleden
  Kijk en luistergeld weer invoeren, zo blijft de politiek buitenspel en kunnen ze geen druk uitoefenen op de inhoud en welke programma's er op de tv komen.
 • Henny Gerritsen

  1 jaar geleden
  Reactie van Bert Huisjes , om van de bank af te vallen van het lachen! Hij is het schoothondje van zijn meerdere, die vervolgens het schoothondje zijn van de politiek, wie betaalt bepaalt, zo werkt het al jaren, als geoliede achterbakse manier !
 1. Op1-baas over Talitha Muusse: ‘Ze bevuilt eigen nest, waar ze eigenlijk niet eens in hoorde’

  Op1-baas over Talitha Muusse: ‘Ze bevuilt eigen nest, waar ze eigenlijk niet eens in hoorde’

  Bert Huisjes, die namens de omroepen eindverantwoordelijk is voor Op1, heeft gereageerd op de kritiek die Talitha Muusse onlangs leverde op het praatprogramma. De voormalig presentatrice van de talkshow noemde in Een Podcast over Media onder meer ‘de controlefunctie van Op1 zwak’ en stelde dat het programma ‘geen beginselen’ had. ,,Ze was een beetje gast aan tafel", reageert Huisjes vandaag op Radio 1.