Talitha Muusse.
Volledig scherm
Talitha Muusse. © Brunopress

Op1-baas na beschuldigingen Talitha Muusse: 'Een absurd klinkend verwijt’

Talitha Muusse heeft gisteravond in het programma Media Inside fel uitgehaald naar haar werkgever KRO-NCRV en de makers van Op1. Volgens de presentatrice was er sprake van inmenging door sommige politieke partijen. ,,Het komt over als nogal een absurd klinkend verwijt aan haar opdrachtgever, KRO-NCRV”, reageert Bert Huisjes, die namens de omroepen de coördinatie doet van de NPO 1-talkshow.

62 reacties

 • Otto de Veen

  2 maanden geleden
  Klikt als de vpro
 • Marcel wit

  2 maanden geleden
  Wat ik raar vindt dat er een hoop vragen niet gesteld worden en worden deze door burgers gesteld er gehakkeld en gestunteld wordt met antwoord geven, dit geeft voor mij aan dat een hoop voorgekookt is voordat een gast plaatsneemt in een talkshow. Waarom worden de gasten die niet antwoorden op gestelde vragen nogmaals uitgenodigd?
 • Piet Moenen

  2 maanden geleden
  Kijk en lijstergeld is werkend met een andere belasting.... Een beetje sneu dat ze er nu mee komt en niet tijdens de uitzending
 • Everardus Timmer

  2 maanden geleden
  Kijk en luistergeld weer invoeren, zo blijft de politiek buitenspel en kunnen ze geen druk uitoefenen op de inhoud en welke programma's er op de tv komen.
 • Henny Gerritsen

  2 maanden geleden
  Reactie van Bert Huisjes , om van de bank af te vallen van het lachen! Hij is het schoothondje van zijn meerdere, die vervolgens het schoothondje zijn van de politiek, wie betaalt bepaalt, zo werkt het al jaren, als geoliede achterbakse manier !
 1. ‘De Dansmarathon was een psychische aanslag, zowel voor de kijker als voor de dansers!’
  AD Media podcast

  ‘De Dansmara­thon was een psychische aanslag, zowel voor de kijker als voor de dansers!’

  De Dansmarathon: Is het een mislukking of juist een terugkerend fenomeen? Daar zijn de meningen over verdeeld. In het begin werd er vrijwel niet naar gekeken en op het einde zaterdagavond stemden er ruim 1 miljoen mensen (ramptoeristen?) af op SBS 6. Conclusie van het panel: ‘Vijftig uur Dansmarathon was sowieso een psychische aanslag, zowel voor de kijker als voor de dansers.’