3FM-dj's Sander Hoogendoorn en Eva Koreman hebben als eerste Serious Request-duo het einddoel behaald. Vanmorgen kwamen ze onder luid gejuich aan bij het hoofdkwartier TivoliVredenburg.
Volledig scherm
3FM-dj's Sander Hoogendoorn en Eva Koreman hebben als eerste Serious Request-duo het einddoel behaald. Vanmorgen kwamen ze onder luid gejuich aan bij het hoofdkwartier TivoliVredenburg. © ANP Kippa

Opbrengst 3FM Serious Request ‘nieuwe stijl’ is na vette jaren Glazen Huis mager

UpdateWordt de splinternieuwe goededoelenactie Serious Request: Lifeline van 3FM wat opbrengst betreft net zo'n succes als de veertien voorgaande edities van het glazen huis? Dat was vooraf de grote vraag. Met een eindstand van 1,3 miljoen euro lijkt het antwoord teleurstellend. De dj's reageerden enthousiast, maar in topjaar 2012 werd nog ruim 13,8 miljoen euro binnengehaald. 

  1. Zo reageert Nederland op de persconferentie: van ‘is dit De Speld?' tot 'stap voorwaarts’
    reacties
    75

    Zo reageert Nederland op de persconfe­ren­tie: van ‘is dit De Speld?' tot 'stap voorwaarts’

    Na een winterslaap van ruim vijf weken gaat Nederland vanaf morgen bijna helemaal van het slot. De culturele sector mag onder voorwaarden weer open, net als restaurants en cafés. Ook mogen evenementen onder strenge voorwaarden weer worden gehouden. Waar horecaondernemers in jubelstemming verkeren, overheerst in de evenementensector diepe teleurstelling. ,,Met verbijstering hebben wij naar deze schertsvertoning gekeken.”