Volledig scherm
© Instagram

Ophef over 'broodmager' model Sylvia Geersen

Op social media is ophef ontstaan over het Nederlandse model Sylvia Geersen. De 29-jarige schoonheid, die momenteel in Europa en Amerika werkt aan haar carrière en regelmatig foto's van zichzelf op Instagram zet, zou in korte tijd broodmager zijn geworden. ,,Je bent nu zó dun dat je geen goed voorbeeld meer bent'', aldus één van de reacties.

De afgelopen weken kreeg Sylvia Geersen, die in 2006 als tweede eindigde in het eerste seizoen van het televisieprogramma Holland's Next Top Model, van haar volgers de nodige kritiek voor de kiezen. Eerder deze week was ze alle commotie kennelijk spuugzat. Sylvie kwam met een korte reactie: ,,Ik wilde even iets kwijt aan jonge meiden.. Ik ben heel gezond en sport veel. Dat ik afval, is omdat ik train voor een klus die eraan komt. Als je niet eet, zie je er echt niet zo uit''.

Sylvia's fans lijken genoegen te nemen met haar reactie, want sindsdien is de ophef over haar figuur geminimaliseerd. Toch blijf een enkeling overbezorgd. Zo zou Sylvia extreem dun zijn geworden door liefdesverdriet. Sylvia Geersen meldde in mei dat haar relatie met het Britse model Ashur Thomas over is.  De twee hadden sinds 2011 een relatie. Geersen was woensdag niet voor commentaar bereikbaar.

Volledig scherm
Sylvia met haar ex-vriend © Brunopress