Volledig scherm
PREMIUM
Krijgen we weer een speech van Joaquin Phoenix? © AFP

Oscarvoorspelling: 1917 grote winnaar, The Irishman grote verliezer

Komt Joaquin Phoenix (Joker) weer, net als bij de Bafta’s en de Golden Globes, met een warrige, maar goedbedoelde speech waarin hij als winnaar van de Oscar voor de beste acteerprestatie opkomt voor het geringe aantal nominaties voor de zwarte filmmakers van Amerika?

Laat Renée Zellweger (Judy) weer haar tranen de vrije loop als zij probeert als Beste Actrice een samenhangend dankwoord te formuleren, waarbij zij natuurlijk de nagedachtenis van Judy Garland memoreert?

Het ziet er naar uit dat de Oscars, waarvan de uitreiking zondagnacht plaatsvindt, dit jaar in de belangrijkste acteurscategorieën weinig verrassingen zullen bevatten.

  1. Johnny Depp stuurde woedende smsjes over verdrinken en verbranden Amber Heard

    Johnny Depp stuurde woedende smsjes over verdrinken en verbranden Amber Heard

    Tijdens een hoorzitting in de Londense rechtbank zijn nieuwe details bekendgemaakt over de tumultueuze relatie tussen Johnny Depp (56) en z’n ex Amber Heard (33). Hij suggereerde haar - al dan niet met een knipoog - te verdrinken en te verbranden. Dat valt op te maken uit smsjes die Depp in 2013 naar een goeie vriend stuurde, schrijft The New York Post op basis van de rechtszitting. De ex-geliefden zijn al een hele tijd in een juridische strijd verwikkeld over beschuldigingen van huiselijk geweld.