Volledig scherm
© Paul Bergen

Oud-deelnemer Humberto Tan presentator Dance Dance Dance

Humberto Tan gaat dit najaar Dance Dance Dance presenteren. De televisiemaker was zelf in 2015 bij de eerste editie van het programma deelnemer, samen met zijn dochter Julia. De presentatie was in handen van Chantal Janzen en Jandino Asporaat, maar laatstgenoemde maakt dus plaats voor Tan. 

De huidige talkshowhost stopt op 8 juni met RTL Late Night, maar heeft zijn contract bij RTL inmiddels verlengd met drie jaar. De zender maakte vandaag bekend dat Tan zich zal inzetten voor zowel bestaande producties, waaronder Holland’s Got Talent. Daar komt Dance Dance Dance dus bij. Het programma beleeft dit najaar zijn vierde editie met vijf BN’er-duo’s. Onder anderen Bridget Maasland en Miljuschka Witzenhausen doen mee.

RTL CEO Sven Sauvé heeft altijd vertrouwen gehad in Humberto Tan. ,,Ondanks de moeilijke beslissing om te stoppen met Late Night, is er nooit enige twijfel geweest over de talenten van Humberto. De gesprekken over de toekomst waren we al gestart en ik ben heel blij dat we onze succesvolle samenwerking voor meerdere jaren voortzetten. Humberto is een multi-talent die oprecht geïnteresseerd is in mensen en boordevol energie en nieuwe ideeën zit. Zo’n alleskunner hoort gewoon bij RTL”, aldus Sauvé die voor volgend televisieseizoen Twan Huys aantrok als nieuwe talkshowhost in avond. Hope Hoe dat programma eruit gaat zien is nog niet bekend.