Volledig scherm
Enzo Knol en zijn vriendin Dee van der Zeeuw © AD

Over en uit tussen Enzo Knol en vriendin

Enzo Knol en zijn vriendin Demira van der Zeeuw hebben een punt achter hun relatie gezet. De succesvolle YouTuber maakt het nieuws vandaag bekend via zijn social media-kanalen.

Knol, die in Zeist woont, deelt een foto op zijn Instagram-account waarop hij samen met zijn ex-vriendin is te zien. Ze zitten op stenen, kijken naar de zee. ,,De afgelopen 4 jaar heb ik enorm veel met je gelachen", begint de 24-jarige Enzo zijn emotionele bericht. ,,Ik wil je bedanken voor de leuke tijd en gun je het aller beste. Laat je niet gek maken. Liefs Enzo."

Ook Demira deelt en foto op Instagram en ze schrijft: ,,4 jaar lang hebben we elkaar zo gelukkig gemaakt. Nu kiezen we allebei voor onze eigen weg. We houden nog steeds heel erg veel van elkaar, dat zal altijd zo blijven."

De YouTuber plaatst vandaag ook een video op zijn YouTube-kanaal waarin wordt uitgelegd waarom de twee geen relatie meer hebben.  ,,Hoe gaan we dit vertellen?'', is het eerste wat Enzo lachend vraagt. ,,We houden superveel van elkaar, we zijn nog heel vaak heel blij met elkaar, we hebben vooral gelachen met elkaar. Maar soms kom je op een punt dat je elkaar niet kunt geven wat je nodig hebt", zegt Demira. In het filmpje is te zien hoe moeilijk ze het heeft. 

Enzo plaatst dagelijks video's op zijn YouTube-kanaal. Hierin laat hij zien wat zijn dagelijkse bezigheden zijn. Ook Demira is actief als vlogster.