Volledig scherm
© Brunopress

Paay moet 'even nadenken' over aanzoek 32-jarige vriend

Patricia Paay (67) is nog niet verloofd met haar vriend Robbert Hinfelaar (32). Die geruchten gingen de afgelopen tijd, maar de polderdiva heeft nog geen 'ja' gezegd. Dat vertelde ze in het SBS6-programma Show XL. ,,Ik zei: Ik moet er wel even over nadenken."

Zakenman Robbert vroeg Patricia op hun vakantie in Saint Tropez ten huwelijk toen ze allebei wat gedronken hadden. ,,Mijn hele lichaam schreeuwde 'ja'", bekent de blondine.

Toch hield ze de boot nog even af. ,,Nee, dat moet ik doen. Laat ik er nou wel even goed over nadenken. Ik neem een huwelijk serieus. Dat heb ik altijd gedaan. Ik ben twee keer officieel getrouwd geweest."

Toch lijkt het er op dat het jawoord er wel gaat komen. La Paay: ,,Ik twijfel helemaal niet. Ik gaf mezelf de tijd om even aan het idee te wennen. Maar het leven is kort, niemand heeft de toekomst. Elk jaar dat je heerlijk hebt moet je pakken. Ik denk wel dat hij weet dat ik er positief over ben."

Bladen
Robbert en Patricia kennen elkaar al 13 jaar. Zijn familie was betrokken bij de verkoop van het huis dat ook te zien was in de reallifesoap The Adam's Family. ,,Toen dacht ik al: Haar wil ik hebben'', aldus Robbert. Toen hij in de bladen las dat Patricia weer vrijgezel was, belde hij haar op.

,,Toen hij voor de deur stond, zakte ik door mijn benen heen. Ik voelde het meteen, er is iets gaande", legt Patricia uit over het moment dat Cupido raak schoot. De relatie lag nog even onder vuur omdat de ouders van Robbert er niet blij mee waren. ,,Maar ik zei: Dit is mijn leven, dit is mijn geluk."

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (21%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (19%)
3424 stemmen