Volledig scherm
© Nicole Eggert (m) en Pamela Anderson (l) in Baywatch. ANP

Pamela Anderson dreef collega tot borstvergroting

De grote borsten van Pamela Anderson dreven haar Baywatch-collega Nicole Eggert tot een cosmetische ingreep. Volgens een producent van de hitserie uit de jaren 90 was de concurrentie zo groot, dat Nicole na een weekje vrij opeens terugkwam met cup DD.

Dat bracht een hoop problemen voor de makers van de serie, vertelt deze Michael Berk aan The Hollywood Reporter. ,,Er waren voor een aantal afleveringen al scènes gedraaid waarin haar voorgevel een stuk kleiner was. In die episodes moesten we nu dingen voor haar neerzetten of haar verder buiten beeld houden."

De man achter de strandserie onthult in het interview verder dat David Hasselhoff grote problemen had met de komst van Pamela Anderson, omdat zij in Playboy had geposeerd en The Hoff zijn serie zag als entertainment voor het hele gezin.

Ook vertelt Berk dat Leonardi DiCaprio in de running was voor de rol van Hasselhoffs zoon Hobie. Ook met deze mogelijke casting was David niet blij: de toen 15-jarige Leonardo zou hem veel te oud doen lijken. In plaats van Leo werd de twee jaar jongere Brandon Call gecast, die op zijn beurt na één seizoen werd vervangen door Jeremy Jackson, die toen slechts elf jaar oud was.