Volledig scherm
Pamela Anderson in de tv serie Baywatch © Baywatch

Pamela Anderson verrast haar dates: Ik bespring hen met mijn Baywatch-badpak aan

Het is al ruim 20 jaar geleden dat ze C.J. speelde in ‘Baywatch’, maar Pamela Anderson past haar iconische rode badpak uit de serie nog steeds. Dat vertelt de 52-jarige in een interview met The New York Times.

De actrice draagt het zwempak dan ook nog steeds weleens, alhoewel dat vooral is om dates mee te verrassen, zo laat ze weten. ,,Ik stap onder de douche met het badpak aan en bespring ze dan ergens in huis, kletsnat.”

Pamela krijgt geregeld het verzoek rode badpakken te signeren, maar volgens het voormalig Playboy-model gaan mensen daar vaak mee de mist in. ,,Dan komen ze aan met zwempakken waar ze een handtekening op willen, en dat zijn dan hele grote. Dan zeg ik altijd: luister, mijn badpak was superklein. Je moest het uitrekken om over je lichaam heen te trekken.”

Volledig scherm
Pamela Anderson past nog steeds in haar badpak. © ANP Kippa
  1. Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken
    Temptation Island

    Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken

    Eindelijk was het dan zover voor de stellen van Temptation Island VIPS. Na twaalf dagen de ultieme verleiding te zijn aangegaan, werden zij deze aflevering eindelijk weer herenigd met hun partner. Maar dat verliep minder romantisch dan zij op dag één waarschijnlijk hadden verwacht. Bij Damian en Shirley liepen de gemoederen zelfs zo hoog op, dat ze niet eens meer in hetzelfde busje naar het vliegveld konden worden vervoerd.