Panel verslagen na totaal verkeerde inschatting van ‘popster’ Fabiano: ‘Dit is zo'n mindfuck’

i can see your voiceRuim 1,1 miljoen mensen zagen gisteravond hoe student Fabiano (23) de deskundigen van I can see your voice compleet om de tuin leidde. Zelden waren de kenners er zo zeker van dat een kandidaat kon zingen, maar niets bleek minder waar. ,,Ik baal zo erg, dit is zo’n mindfuck.’’

1 reactie

 • Stijn Retaw

  1 maand geleden
  Alles wat ik niet live heb kunnen kijken wordt op voorhand al verpest omdat jullie in koppen en foto's de uitkomsten van programma's helemaal uitkauwen. Wie de inhoud van een programma wil weten, kijkt naar dat programma. Op een tijdstip naar keuze. Dus ik begrijp niet voor wie jullie dit soort stukken schrijven, het verpest alleen maar een heleboel. En hetzelfde geldt voor Twitter: ik kan zelf wel zien wat daar staat. Ga nieuws brengen!
 1. Netflix verwijdert Fast and Furious 8 en 19 andere titels

  Netflix verwijdert Fast and Furious 8 en 19 andere titels

  Deze week gaat Fast and Furious 8 van Netflix af. De streamingdienst verwijdert nog 19 andere titels, dus kijk snel of jouw favoriete film of serie ertussen staat. Na de explosieve verwijdering van bijna alle Fast and Furious-delen was de achtste film de enige in de reeks die je nog via Netflix kon kijken. En dat terwijl F9 bijna in de bioscoop verschijnt. Als je de laatste film voor die tijd wil zien, moet dat dus in de hoogste versnelling.
 2. The Joker blijkt meesterlijke bedrieger te zijn in I Can See Your Voice
  VIDEO

  The Joker blijkt meesterlij­ke bedrieger te zijn in I Can See Your Voice

  Het panel van I Can See Your Voice was er gisteravond zó zeker van dat de Joker een gouden keeltje had, dat het vies tegenviel toen bleek dat hij in de grote finale knettervals zong. Al bij de eerste noot barstten de sterren in lachen uit. ,,Oh wat erg”, schreeuwde Marieke Elsinga voor het oog van 1.090.000 kijkers toen ze de stem van de Joker hoorde. Die heeft overigens niets te klagen: de bedrieger ging met 5000 euro op zak naar huis.