NH Nieuws

Wie is de Mol-fans opgelet! 🔍 De wereldberoemde voorspellende WKoe Sijtje is eruit, dit is de Mol:

'Paranormale' koe voorspelt: Olcay Gulsen ís de Mol

videoWKoe Sijtje, een 'paranormaal begaafd' rund uit het Noord-Hollandse Middenbeemster, heeft vandaag voorspeld dat modeonderneemster en presentatrice Olcay Gulsen de mol is. De roodbonte grazer gokte de afgelopen jaren steeds goed de uitslagen van belangrijke voetbalduels en haalde daarmee zelfs internationale media. 

Sijtje boog zich vandaag voor de regionale omroep van Noord-Holland over drie voederbakken met daarop de namen van de Wie is de Mol?-finalisten tv-presentator Jan Versteegh, pianist-zanger Ruben Hein en fashionista Olcay Gulsen. Na enige aarzeling liep ze vanuit de schuur gelijk naar de met brokken gevulde Gulsenbak. 

De laatste aflevering van het AVROTROS-programma Wie is de Mol? is komende zaterdag. Dan zal blijken of Sijtje het daadwerkelijk bij het recht eind had. Eén van de finalisten is hoe dan ook de mol en één van de twee anderen de winnaar die het geldbedrag in de pot krijgt. Sijtje voorspelde onder meer een groot aantal wedstrijden van de wereldkampioenschappen voetbal in Zuid-Afrika.

Lees meer over Wie is de Mol? in ons dossier!

poll

Wie is De Mol?

  • Jan Versteegh (38%)
  • Olcay Gulsen (41%)
  • Ruben Hein (21%)
59082 stemmen
Volledig scherm
Sijtje © YouTube
Volledig scherm
Olcay Gulsen © ANP Kippa
  1. Yosina Rumajauw (11) winnares van zevende seizoen The Voice Kids
    update

    Yosina Rumajauw (11) winnares van zevende seizoen The Voice Kids

    De 11-jarige Yosina Rumajauw - met roots in de Indonesische provincie West-Papoea - heeft vanavond het zevende seizoen van de RTL4-talentenjacht The Voice Kids gewonnen. Het nachtegaaltje uit de Overijsselse plaats Olst, dat sinds haar blind audition al werd genoemd als topfavoriet, werd door de tv-kijkers thuis getrakteerd op de meest stemmen. Yosina kreeg niet alleen de hoogste eer maar ook een studiebeurs van 25.000 euro. Ook mag ze een single opnemen.