Volledig scherm
© Photo News

Paris Hilton en DJ Afrojack uit elkaar?

Het gaat niet goed tussen Paris Hilton en DJ Afrojack. De hotelerfgename en de deejay uit Spijkenisse zijn sinds eind vorig jaar samen, maar vrienden van het koppel beweren nu dat hun relatie op sterven na dood is. Nick van de Wall, Afrojacks echte naam, zou het naar verluidt zo druk hebben waardoor de twee langzaam maar zeker uit elkaar zijn gegroeid.

'Afrojack heeft het extreem druk. Hij reist het hele land af om in discotheken te draaien, en Paris is niet van plan om hem overal als een groupie achterna te gaan', vertelt een bron aan entertainmentwebsite RadarOnline.

Volgens de insider is Paris bovendien jaloers op haar voormalige boezemvriendin Kim Kardashian en haar vriend Kanye West. 'Paris vindt het niet zo leuk dat Kim meer aandacht krijgt omdat ze met Kanye samen is. Paris en DJ Afrojack zijn al een tijdje samen, maar hij is lang niet zo bekend als Kanye. De liefde tussen hen is serieus bekoeld.' De bron voegt er aan toe dat Paris zonder Afrojack naar Cannes is gegaan en dat ze ook op Memorial Day alleen in Las Vegas was terwijl hij in Atlantic City aan het werk was.

Vol lof
DJ Afrojack was onlangs nog vol lof over zijn vriendin. Zo vertelde hij dat Paris 'een van de meest getalenteerde artiestes' is die hij kent: 'Ze is dan wel geen Celine Dion, maar ze weet wel hoe ze op een podium moet staan. Ze kan wel degelijk zingen, geloof het of niet.'

'Toen ik voor de eerste keer in de studio stond met haar wist ik niet goed wat ik er van moest verwachten, maar dat meisje kan zingen. Ze houdt bovendien van dance en we hebben samen hele leuke muziek gemaakt. We hebben veel plezier beleefd. Het belangrijkste is dat je plezier maakt met de mensen die je leuk vindt', aldus Afrojack.