Paris Hilton getuigt tegen kostschool: ‘Ik werd gekidnapt, naakt gefouilleerd en opgesloten’

VIDEOParis Hilton (39) heeft gisteren in een rechtbank in de staat Utah een getuigenis afgelegd over haar ervaringen op haar oude kostschool, de Provo Canyon School. In de YouTube-docu This Is Paris onthulde de realityster vorig jaar dat ze in haar jaren op de school voor moeilijk opvoedbare tieners werd geslagen, gewurgd en opgesloten. Na de uitzending van het programma deelden meer oud-leerlingen, onder wie Kat von D (38), hun verhaal over misbruik op de school.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  21

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Paris Hilton laat woelige jaren achter zich: ‘Door die sekstape vertrouwde ik niemand meer’
  Play
  PREMIUM

  Paris Hilton laat woelige jaren achter zich: ‘Door die sekstape vertrouwde ik niemand meer’

  Het leven van de Amerikaanse hotelerfgename Paris Hilton (39) is behoorlijk woelig te noemen. Alle reden voor een documentaire over haar leven, die vandaag uitkomt. In een interview praat ze openlijk over haar jeugd en liefdesleven, hoe ze haar huidige vriend leerde kennen en de sekstape die haar altijd zal blijven achtervolgen. ,,Naar een psycholoog durfde ik niet te gaan, uit schrik dat ook hij of zij mijn vuile was zou buiten hangen.”