Volledig scherm
George Michael en Fadi Fawaz. © Twitter

Ex George Michael: Ik ben zó arm dat ik geen bloemen voor graf kan kopen

updateFadi Fawaz, de ex-vriend van de eind vorig jaar overleden superster George Michael, zegt momenteel amper rond te kunnen komen. Volgens de haarstylist heeft hij onvoldoende geld om boodschappen te doen en te tanken. Op Twitter richt hij zich tot zijn overleden levenspartner. ,,George ik ben uitgehongerd.'' 

In een serie tweets liet hij weten grote moeite te hebben om water en melk te kopen, en dat hij zijn auto moet doorzoeken voor kleingeld om een cheeseburger te kunnen kopen voor de lunch. Ook zei Fadi in de berichten dat 'de waarheid nog verteld moet worden.. het duurt nu niet lang meer'. ,,Ik kan straks zelfs geen bloemen kopen voor op je graf.''

Hij liet ook doorschemeren dat hij miljoenen had kunnen verdienen met zijn verhaal terwijl hij honger lijdt, maar dat desondanks toch niet heeft gedaan. ,,Ik hield heel erg veel van mijn partner en heb zes jaar voor hem gezorgd. Daardoor ben ik mijn vrienden, mijn leven en sommige familieleden verloren."

Fawaz trof de 53-jarige zanger op Eerste Kerstdag dood in bed aan in zijn huis in Oxfordshire. In eerste instantie twitterde hij dat de popster zelfmoord had gepleegd. Later zei hij dat zijn Twitterpagina gehackt was. De autopsie gaf aan dat George een natuurlijke dood stierf als gevolg van hart- en leverproblemen. De van oorsprong Australische Fawaz en Michael waren, toen de zanger overleed, al anderhalf jaar geen stel meer. De ex van George Michael werd door de nabestaanden van de ster geweerd tijdens de uitvaart. 

Het huis van George Michael in Oxfordshire is nog steeds een bloemenzee, zo bleek gisteren. Dagelijks wemelt het er van de fans die de woning beschouwen als bedevaartsoord. Ze laten bloemen achter en geschreven teksten waarin bewondering voor de zanger wordt uitgedrukt.

Volledig scherm
© Photonews
Volledig scherm
© Photonews
Volledig scherm
© Photonews