Volledig scherm
Nicky van Dam met vriendin Patricia Paay © Brunopress

'Patricia Paay woont weer alleen'

Der 63-jarige Patricia Paay en haar 35 jaar jongere vriend Nicky van Dam wonen niet meer permanent samen. 'Nicky heeft zijn eigen appartement en steeds vaker slaapt hij daar', vertelt Patricia aan De Telegraaf.

De situatie is volgens de Rotterdamse veranderd: 'Nicky slaapt steeds minder bij mij. Ik heb er gewoon niet meer zo'n zin in om iemand steeds om me heen te hebben. Ik wil meer ruimte hebben voor mezelf. Daar komt bij dat nu Christina (haar dochter -red.) voor mij op de eerste plaats komt. Zij is voor mij op dit moment belangrijker dan Nicky. Ik ben maar wat gelukkig dat ze definitief naar Nederland komt.

Thailand
Patrica  reist binnenkort voor drie weken af naar Thailand. 'Ik wil eens helemaal uitrusten en alle tijd voor mezelf hebben. Het is echt jaren geleden dat ik zolang op vakantie ben geweest. Ik wil als een nieuw mens terugkomen uit Thailand. Ik heb dit ook zo aan Nicky verteld. Gezegd dat ik hier gewoon behoefte aan heb. Kijk, hij blijft altijd welkom en hij zal hier zo nu en dan wel blijven slapen, maar niet zo vaak als voorheen. Mijn kind komt op de eerste plaats en, ach, één kind is wel genoeg toch?,' besluit de diva.