Volledig scherm
© Instagram

Patty Brard geeft Hotter Than My Daughter serieuzere draai

updatePatty Brard (63) gaat Hotter Than My Daughter presenteren. Ze neemt de tv-klus over van Gordon die de afgelopen jaren presentator was van het succesvolle, van oorsprong Britse format. 

Brard gaat het programma  op RTL 5 'iets serieuzer en dieper' insteken dan haar voorganger Gordon. ,,Achter elke uitdossing zit een verhaal, ik wil heel graag weten waarom de vrouwen voelen dat ze er zo bij moeten lopen. Dus bijvoorbeeld waarom vrouwen zó sexy gekleed gaan dat het niet sexy meer is. Ik zou ze willen vragen 'kan het niet een tandje minder' en hoe komt het eigenlijk dat iemand iets moet aantrekken om zich te laten gelden'', vertelde Brard bij RTL Boulevard. 

Nieuw in het programma is verder dat moeders hun dochters ook kunnen opgeven. ,,Want ook dochters kunnen natuurlijk doorslaan met het gebruik van botox of het dragen van kleding'', aldus Brard die met hulp van een maagverkleining inmiddels 30 kilo lichter is geworden. ,,Ik heb er nog zo'n 5 te gaan. Maar nu al zit ik beter in mijn vel dan ooit. Het lijkt wel of voor mij een nieuw leven is begonnen.'' 

Gordon, die het programma vijf seizoenen lang heeft gepresenteerd, wenste Patty in een videoboodschap veel succes toe. ,,Wat leuk dat je dat mag doen, wat enig. Ik weet zeker dat jij het als geen ander kan. Veel succes en geniet vooral van alle leuke vrouwen die je tegenkomt op je pad'', aldus Gordon die met plezier terugblikt op het programma. ,,Ik heb nog nooit zo veel gelachen.''

Hotter Than My Daughter is oorspronkelijk een programma van de Britse omroep BBC waarin uitbundig geklede moeders een metamorfose krijgen die bij hun leeftijd past. Sinds 26 augustus 2011 presenteerde Gordon de Nederlandse versie van het programma op RTL 4. Het werd een kijkcijferhit met uitschieters van soms 1,7 miljoen kijkers. Gordon presenteerde zijn laatste aflevering in 2017. Eerder werd bekend dat Patty ook bij NTR aan de slag gaat, waar ze de vierdelige documentaire Vet gelukkig gaat maken.

Volledig scherm
Patty Brard © ANP Kippa

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (61%)
  • Shary-An Nivillac (17%)
11189 stemmen