Volledig scherm
© RTL

Patty Brard stopt bij RTL Late Night

Patty Brard (63) stopt als sidekick bij RTL Late Night. De presentatrice en voormalig zangeres besprak als vaste gast op vrijdag de show- en mediazaken in de Week van Patty. Afgelopen vrijdag was zij voor het laatst te zien aan tafel bij Twan Huys.

,,Het was voor zeven keer, dat is vooraf zo afgesproken”, verklaart Brard die drie weken geleden een driejarig contract leek te tekenen bij RTL maar er met de zender toch niet uit kwam. ,,Ik blijf dus freelancer”, aldus Brard die bij RTL onder meer in beeld was voor Late Night en Boulevard

Saillant genoeg viel ze vanavond in voor de afwezige Albert Verlinde bij 6 Inside, de concurrent van Boulevard bij SBS 6. Bij RTL gaat ze overigens wel aan de slag als presentatrice van Hotter Than My Daughter waarvan op 19 februari de eerste aflevering is. 

RTL laat weten dat over eventuele vervanging van Patty Brard ‘nog wordt nagedacht’. Brard vertrekt aan het einde van deze week voor vier weken naar Thailand voor de opnamen van een programma van TLC. Daarin bespreekt zij de problemen tussen kinderen met hun schoonouders. Ook is Brard al begonnen met de opnamen van een nieuw seizoen Vier Handen Op Een Buik waarin bekende moeders tieners bijstaan bij hun zwangerschap, bevalling en de periode daarna.

  1. Maleisië in de ban van plotselinge echtscheiding oud-koning en Russische ex-miss

    Maleisië in de ban van plotselin­ge echtschei­ding oud-ko­ning en Russische ex-miss

    De Maleisische sultan en prins Sultan Muhammad V (50), die zich in januari na een regeringsperiode van twee jaar terugtrok als koning van Maleisië omdat seksfoto's waren opgedoken van zijn Russische echtgenote Oksana Voevodina (27), heeft tot grote ontsteltenis van zijn voormalige onderdanen toch maar besloten te gaan scheiden van zijn vrouw. De ontstane situatie wordt in Maleisië getypeerd als ‘koningsdrama’.