Volledig scherm
Paul en Irene. © SBS

Paul de Leeuw kruipt poedelnaakt naast Irene Moors: 'Ik ben in shock'

Paul de Leeuw heeft SBS6-gezicht Irene Moors gisteravond flink van haar à propos gebracht in haar talkshow Naar Bed met Irene. De presentator kroop poedelnaakt bij haar onder de lakens, waarna Moors ondanks bijna 30 jaar tv-ervaring niet wist wat ze moest doen. ,,Ik ben helemaal in shock hiervan.''

Pauls bezoek aan Moors' programma was een nagekomen belofte. Toen de presentatrice eerder aanschoof in De Leeuws programma De Kwis, klaagde Paul dat Irene nooit écht naar bed ging met haar gasten. Het publiek ligt wel altijd onder de dekens, maar Irene en haar hoofdgast zitten op stoelen. Paul wilde best langskomen, maar alleen als er een bed zou staan.

,,Deal'', beloofde Irene, die gisteravond inderdaad het hele programma lang in bed lag. Ze begon te vertellen dat Paul thuis altijd naakt slaapt, maar dat ze haar kijkers dat uitzicht wilde onthouden. Dat liet Paul, zogenaamd beledigd, zich geen twee keer zeggen: hij stond op en trok bijna al zijn kleren uit. Eenmaal terug in bed gooide hij ook zijn onderbroek, sokken en t-shirt weg.

Irene wist niet wat haar overkwam en sloeg haar hand voor haar mond. ,,Ik heb geen tekst meer, jongens'', riep ze uit, terwijl het publiek lachend toekeek. ,,Ik vind het wel karakter. Ik weet gewoon niet wat ik hiermee moet, ik heb het bloédheet!'' Even later trok Paul, die nauwelijks durfde te bewegen, zijn kleren overigens weer aan.

Om te janken

Irene, die in 2016 na 26 jaar RTL verruilde voor SBS, trok de afgelopen weken erg weinig kijkers met haar praatprogramma. De aflevering van gisteren kwam niet verder dan 385.000 toeschouwers, blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek. Moors vindt de cijfers zelf 'om te janken'.

,,Maar weet je, ik heb deze acht programma's met heel veel plezier gemaakt, met heel m'n hart ook'', zei ze eerder. ,,Ik ben er ontzettend trots op dus meer kan ik niet doen. Ik kan alleen maar hopen dat de komende weken iets meer mensen het gaan zien."

poll

Blijf jij na het vertrek van Evers naar 538 luisteren?

Blijf jij na het vertrek van Evers naar 538 luisteren?

  • Ja, Frank Dane is een waardige opvolger (35%)
  • Nee, ik stap over naar een andere radiozender (65%)
958 stemmen