Volledig scherm
© ANP

Paul de Leeuw scoort riante kijkcijfers met Sint-show

De jaarlijkse Sinterklaasshow van Paul de Leeuw heeft gisteravond 1,9 miljoen kijkers getrokken. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek (SKO). De score viel een stuk hoger uit dan voorgaande jaren. Sinds 2012, toen 1,5 miljoen naar de show keken, daalde het aantal kijkers steeds verder tot 1,2 miljoen vorig jaar.

Sint & De Leeuw was ook het best bekeken programma op primetime. RTL zond daar tegenover de concertregistratie van 25 Jaar Gordon uit. Ruim 691.000 mensen zagen zijn tranen bij zijn afscheidsshow afgelopen week. SBS deed het op hetzelfde tijdslot iets beter met Wegmisbruikers: 779.000 kijkers.

Naar Studio Sport Eredivisie keken zondag de meeste mensen. De samenvattingen van het eredivisievoetbal trokken 2,9 miljoen kijkers.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld
    Update

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
8197 stemmen