Volledig scherm
Paul Elstak © Facebook

Paul Elstak laat binnenkort galblaas verwijderen

Paul Elstak (53) moet binnenkort onder het mes. De hardcore-dj laat zijn galblaas verwijderen, zo kondigt hij aan op Facebook.

,,Afspraak met de chirurg. Galblaas moet eruit”, aldus Elstak. ,,Dat was ook de reden dat ik op Back2school op 24 december niet kon draaien. Had toen een heftige pijnaanval.”

Echt zorgen maakt hij zich niet om de operatie. ,,Genoeg mensen leven zonder galblaas dus het komt wel goed”, schrijft hij vol vertrouwen. Mensen kunnen goed leven zonder, omdat de lever de galvloeistof aanmaakt en de galblaas dat alleen opslaat. Als de galblaas verwijdert is, loopt de galvloeistof direct vanuit de lever naar de dunne darm.De galblaas ligt rechtsboven in de buikholte. Het is een peervormig zakje van acht tot tien centimeter lang en is maximaal drie centimeter breed.

  1. Duizenden metalfans woest: headliner Manowar treedt op allerlaatste moment niet op

    Duizenden metalfans woest: headliner Manowar treedt op allerlaat­ste moment niet op

    Het is de grootste nachtmerrie van iedere festivalorganisatie: een headliner die op het allerlaatste moment afzegt en vervolgens jouw medewerkers publiekelijk de schuld geeft van wanbeleid. Het gebeurde afgelopen weekend op Hellfest in Frankrijk, een populair metalfestival waar jaarlijks duizenden Nederlanders naartoe gaan. De Amerikaanse metalband Manowar is de boeman in dit verhaal. ,,Ik kwam helemaal vanuit Zuid-Amerika om ze te zien...’’

Poll

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

  • Jan Smit & John de Bever - Wij zijn Nederland (53%)
  • Maan - Ik kom eraan (16%)
  • André Hazes - Wij zijn Oranje (20%)
  • Claudia de Breij - Zie die Leeuwinnen (7%)
  • Bureau Sport - 11 Voetbalvrouwen (4%)
29357 stemmen