Paul McCartney treedt in mei op in Goffertpark

VIDEOPaul McCartney komt volgend jaar inderdaad naar het Goffertpark. Zondag werd er op Twitter al gehint op zijn komst en maandag kan concertorganisator MOJO dit bevestigen. Op 29 mei geeft de oud-Beatle eenmalig een show in Nijmegen.

Het concert is onderdeel van zijn Freshen Up-tournee waarmee hij al meer dan een jaar de hele wereld over reist. Hij gaf shows in twaalf verschillende landen, maar nog niet in Nederland. Het is voor 77-jarige McCartney de eerste keer dat hij Nijmegen aandoet.

Volledig scherm
Paul McCartney © EPA

,,Dit is mijn eerste bezoek aan Nijmegen en ik heb er goede dingen over gehoord. Het is altijd bijzonder om op te treden in steden waar we nooit zijn geweest”, aldus McCartney, die in 2016 voor het laatst in ons land optrad. ,,Sinds de laatste keer dat we in Nederland waren, hebben we de show opgefrist en zien ernaar uit om enkele nieuwe nummers van het laatste album te spelen, naast de nummers die we altijd graag brengen.”

McCartney en zijn band zullen onder meer hits uit Pauls solocarrière ten gehore brengen, maar ook Beatles-nummers als Hey Jude, Let it be en Live and let die komen voorbij. De kaartverkoop voor het concert in mei gaat vrijdag van start.

  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
6068 stemmen