Volledig scherm
PREMIUM
Paw Patrol repetitie © Frank de Roo

Paw Patrol: zomerbaantje in het theater

Tijdens de zomermaanden valt er in theaters nauwelijks iets te beleven, maar dat verandert met de theatertour van PAW Patrol. De pakken van 20 kilo en verplichte bodywarmer nemen de acteurs in het peuter- en kleuterspektakel voor lief.

Hij is de komende dagen en weken waarschijnlijk de enige persoon in tropisch Nederland die een bodywarmer draagt; acteur Darren van der Lek. Niet vanwege het weer, maar door zijn hoofdrol in PAW Patrol Live – De Grote Race; de theatershow rond de bij peuters en kleuters immens populaire pups van PAW Patrol die deze zomer door Nederland en Vlaanderen toert.

  1. Onbegrip over DWDD-betoog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Onbegrip over DWDD-be­toog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Komende week is het precies 25 jaar geleden dat de legendarische serie Friends begon; reden genoeg voor De Wereld Draait Door om aandacht te besteden aan de reeks. Adra Kaya van Yung DWDD ging langs bij mediawetenschapper Dan Hassler-Forest van de Universiteit Utrecht en die stelde dat Friends in 2019 niet meer kan. Op sociale media heerst veel onbegrip over zijn betoog: ‘Heeft deze vent überhaupt ooit Friends gekeken?’