Angela de Jong
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong © Shody Careman

Per media-optreden dijt de familie van Jesse Klaver verder uit

ANGELA KIJKT TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

58 reacties

 • Ton Horsten

  1 maand geleden
  Jesse heeft niet bepaald een goed beeld van de wereld,buiten die van zichzelf dan....Zou hij politcus zijn?Totale gekte grijpt om zich heen....
 • ESJ Deijkers

  1 maand geleden
  Hallo Angela, Spijker op zijn kop, ik noem de klavertjes 4 altijd maar babbelmachientjes, zo hebben wij er veel helaas. Ik verbaasde me er, kort geleden, over hoeveel tekst een politicus nodig heeft om alleen maar inhoudelijk te zeggen " we moeten het oplossen". Geen inhoudelijke feiten, technieken of maatschappelijke wijzigingen, laat staan een aanpak met middelen, teveel Alpha's in de politiek, beetje meer Betà zou geen kwaad kunnen, top column!
 • Stefan Vlaminckx

  1 maand geleden
  Je schrijft echt top columns. Maar zou je mij 1 plezier willen doen? Vraag het hoofd AD app eens of ie onderaan in het menu een knopje wil plaatsen om jouw columns en die van je collega's meteen te kunnen lezen? Want van Topics, tot sport, via uitgaan naar auto, het heeft een menu button. Maar om jouw prachtige prestaties terug te vinden in de app, moet ik steeds je naam invullen in het zoekvakje. Want ik begin mijn rondje AD nou eenmaal graag met de die dag verschenen columns. Mag toch?
 • den Boer - veenendaal

  1 maand geleden
  helemaal mee eens
 • Ruud Wierts

  1 maand geleden
  Partijen als (A-)SP, PvdA, GL, PVV, FVD en nog meer van die partijen braken hoofdzakelijk onzin uit. Wie herinnert zich nog o.a. Kok en Rosenmuller van wie de principes na hun politieke leven wel een hele grote "draai en graai" nam. Allemaal zogenaamd in het landsbelang, maar van constructief meedenken hebben deze personen/partijen nog nooit gehoord. Eigen eer en glorie is veel belangrijker. Wil er niemand een partij voor de witte auto oprichten??? WAAR BLIJFT DE KIESDREMPEL!
 1. Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druivendoosje een kweekkastje'
  PREMIUM

  Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druiven­doos­je een kweekkast­je'

  Als je eenmaal bezig bent met gezond eten voor kinderen, is het een kleine stap naar je eigen groenten kweken. Marije Woertman uit Deventer wil kinderen aanzetten hun eigen groente en fruit te verbouwen. ‘Wat is er nou lekkerder dan je zelf geteelde worteltjes of komkommers eten?’ Om de drempel voor onder andere ouders nog lager te maken, opent ze nu een ‘Voorbeeld Kindermoestuin’.
 1. Grote protestmars in Rotterdam tegen coronabeleid
  Play

  Grote protest­mars in Rotterdam tegen coronabe­leid

 2. Kiki’s grote liefde stapte uit het leven vanwege zijn dubbelleven: ‘Hij leed aan seksverslaving’
  Play

  Kiki’s grote liefde stapte uit het leven vanwege zijn dubbelle­ven: ‘Hij leed aan seksversla­ving’