Peter Pannekoek fileert Johnny de Mol: ‘Je bent een luie hond’

videoStand-upcomedian en tekstschrijver Peter Pannekoek pakt, zoals verwacht, presentator Johnny de Mol (39) genadeloos aan in The Roast of Johnny de Mol. Pannekoek gaat onder meer in op de hulpstichting Movement on The Ground, waarmee De Mol vluchtelingen op Lesbos helpt. Dit blijkt uit de eerste beelden die door Comedy Central zijn vrijgegeven aan deze site.

In de korte video is te zien hoe De Mol huilt van het lachen als Pannekoek (32) helemaal losgaat. De in smoking gehulde comedian staat een paar meter van de hoofdpersoon af, achter een katheder dat de vorm van een wit kruis heeft. 

,,Je hebt in het Arabisch op je arm laten tatoeëren ‘Hallo, wees welkom'. Zodat als er op het strand vluchtelingen aan komen, je kan wijzen naar je arm.’’ Na een korte pauze: ,,Wat je ook had kunnen doen, was die drie woorden gewoon uit je hoofd leren. Luie hond!’’ Vervolgens lacht De Mol hardop.

Verrassing

Pannekoek liet gisteren aan RTL Boulevard-verslaggever Rick Brandsteder dat Johnny ‘goddank telg is van de familie'. Daarmee doelt hij op Johnny's vader mediatycoon John de Mol. ,,Die kapot moet’’, aldus Pannekoek kort. Volgens Brandsteder ging een van de grappen over SBS 6, ‘de zender die overwegend mensen met het syndroom van Down als publiek heeft'. De Mol liet vanavond in De Wereld Draait Door weten dat hij Pannekoek ‘heel sterk’ vond. ,,De verrassing van de avond was Danny Froger. En vlak Tooske Ragas niet uit.’’

Roast of Johnny de Mol is op 18 december om 20.30 uur op Comedy Central te zien.

Volledig scherm
© ANP Kippa
Volledig scherm
© Comedy Central
Volledig scherm
De roasters tijdens de opnames. © ANP Kippa