Volledig scherm
© PR

Popgroep Ch!pz werkt aan reünie

Rachel van den Hoogen (Rach-L), Cilla Niekoop (C!lla), Peter Rost en Kevin Hellenbrand (Kev!n) van de popgroep Ch!pz hebben plannen weer bij elkaar te komen. Het muzikale kwartet, dat in 2003 werd gevormd, zegt hard op zoek te gaan naar 'de juiste mensen' om een comeback show te organiseren.

Aanleiding voor de reünie is een 1 aprilgrap om vandaag op te treden in de Ziggo Dome. ,,Onze telefoons bleven maar afgaan. En velen van jullie wilden er bij zijn, maar wisten niet hoe en waar een kaartje te kopen. Voor ons te gek om te zien en te horen dat jullie graag bij een optreden willen zijn! Het optreden vandaag is helaas een 1april grap (kikker in je bil)'', laat Ch!pz weten via Facebook. De groep betreurt de grap en werkt nu aan een 'supervet' optreden. C!lla, Rach-L, Peter en Kev!n roepen op het bericht te delen zodat zo veel mogelijk fans op de hoogte zijn.

 De eerste single van Ch!pz, Ch!pz in Black, haalde platina. Andere hits zijn Cowboy en 1001 Arabian Nights. In 2010 kwam er een einde aan Ch!pz nadat het management geen toekomst meer in de groep zag.