Volledig scherm
© PR

Popgroep Ch!pz werkt aan reünie

Rachel van den Hoogen (Rach-L), Cilla Niekoop (C!lla), Peter Rost en Kevin Hellenbrand (Kev!n) van de popgroep Ch!pz hebben plannen weer bij elkaar te komen. Het muzikale kwartet, dat in 2003 werd gevormd, zegt hard op zoek te gaan naar 'de juiste mensen' om een comeback show te organiseren.

Aanleiding voor de reünie is een 1 aprilgrap om vandaag op te treden in de Ziggo Dome. ,,Onze telefoons bleven maar afgaan. En velen van jullie wilden er bij zijn, maar wisten niet hoe en waar een kaartje te kopen. Voor ons te gek om te zien en te horen dat jullie graag bij een optreden willen zijn! Het optreden vandaag is helaas een 1april grap (kikker in je bil)'', laat Ch!pz weten via Facebook. De groep betreurt de grap en werkt nu aan een 'supervet' optreden. C!lla, Rach-L, Peter en Kev!n roepen op het bericht te delen zodat zo veel mogelijk fans op de hoogte zijn.

 De eerste single van Ch!pz, Ch!pz in Black, haalde platina. Andere hits zijn Cowboy en 1001 Arabian Nights. In 2010 kwam er een einde aan Ch!pz nadat het management geen toekomst meer in de groep zag.

  1. Warm onthaal voor koningspaar in snikheet India
    Video

    Warm onthaal voor konings­paar in snikheet India

    Koning Willem-Alexander heeft het nieuwe regeringstoestel vandaag zelf naar India gevlogen voor zijn vijfdaagse staatsbezoek, dat morgen begint. De vorst zette de Boeing 737 vanavond zelf aan de grond op het militaire gedeelte van het vliegveld van New Delhi. Na het taxiën was duidelijk zichtbaar dat de koning de cockpit verliet en zich in de cabine bij koningin Máxima voegde. Onderaan de vliegtuigtrap kreeg het paar bloemen op de rode loper en was er een korte Indiase trommel- en dansceremonie.