Volledig scherm
Romee Strijd. © Bruno

Posjes onthullen reisbestemming en Romee maakt citroenwater sexy

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

De zondag is voor Barry Paf (38) niet al te best begonnen. De goedlachse dj heeft last van griep en houdt zich daarom aan een strikt theedieet. ,,Gemberneutraal'', grapt hij naar zijn volgers.

Presentatrice Tess Milne (30) heeft zich wel naar buiten begeven, maar dat was een koude douche. Door de koele wind was de gevoelstemperatuur om te rillen. ,,Waar zijn mijn handschoenen?''

Groetjes van de Noordenwind. ☃️ #straightoutAlaska #ijsmeestersblij #waarzijnmijnhandschoenen

Een foto die is geplaatst door null (@tessmilne_) op

Actrice Gaby Blaaser (31) lijkt daarmee vergeleken wel in een ander land te wonen. Zonder muts, handschoenen of oorwarmers maar mét een blote buik dartelde ze vanochtend over straat. ,,Sunday funday!''

Sunday Funday ✌🏼

Een foto die is geplaatst door null (@gabiblaaser) op

In Los Angeles was het vandaag ook weer voor korte shirtjes, weet Romee Strijd (22). Het wereldberoemde Nederlandse topmodel bewijst op Instagram dat citroenwater wel degelijk sexy kan zijn.

I know it would have been cooler with a coke in front of me, but this is who I am.

Een foto die is geplaatst door null (@romeestrijd) op

Het is pas over tien dagen Valentijn, maar in huize Van Dam laten Nicolette en haar gezin elke dag zien dat ze van elkaar houden. Vanochtend gaven zusjes Lola-Lily (6) en Kiki-Kate (3) elkaar een dikke kus. ,,Sister love!'', schrijft de presentatrice.

Sunday morning kisses... 💋❤️ #lola #kiki #sisterlove

Een foto die is geplaatst door null (@nicolettevandam1) op

Over liefde gesproken: mediapersoonlijkheid Christina Curry (27) heeft iets te vieren. Gisteren was ze precies een jaar samen met haar vriendin, muziekproducer Shenta Ignacio. Ze vieren het met een warme zoen.

love of my life 👩‍❤️‍💋‍👩

Een foto die is geplaatst door null (@katinkacoorie) op

Hoe ziet je gezicht eruit als je trek hebt in worteltjestaart? Nou, zo. Bij de zwangere Saar Koningberger (30) althans.

My I really want carrotcake face..

Een foto die is geplaatst door null (@saarkoningsberger) op

De Posjes, bekend uit de RTL-hit Helemaal Het Einde, plaatsten gisteren een mysterieus kiekje van zichzelf op een vliegveld. Gingen ze weer een buitenlands avontuur aan of kwamen ze vanuit woonplaats Chili toch weer terug naar Nederland? Nee, ze gingen gewoon op vakantie.

Voormalig Flodder-actrice Tatjana Šimić (54) stond vandaag even stil bij haar bekendheid. Die heeft ze naar eigen zeggen te danken aan de eigenschappen die op dit throwbackkiekje onmisbaar zijn. ,,Ik vraag me nog steeds af hoe het kan.''

TBT .., being famous for this. I still wonder how it is possible. I am blessed👯

Een foto die is geplaatst door null (@tatjanasimic_official_account) op

Ook Romy (26), de vrouw van presentator Arie Boomsma (44), deelde een throwbackfoto. Samen met dochtertje Bobby Jo (2) poseerde ze enkele weken geleden voor een zwangerschapsshoot. Mozes, die toen nog in haar buik zat, kwam op kerstavond ter wereld.

♡Een paar weken geleden met Bobby, en Babymosie in mijn buik, die vandaag alweer 6 weken bij ons is.

Een foto die is geplaatst door null (@romyboomsma) op