De organisatie van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam weet bijna wie het liedjesspektakel volgend jaar gaan presenteren, verklapte producent Sietse Bakker.
Volledig scherm
De organisatie van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam weet bijna wie het liedjesspektakel volgend jaar gaan presenteren, verklapte producent Sietse Bakker. © ANP

Presentatie Eurovisie Songfestival zo goed als rond: ‘We willen er niet twee, maar drie’

POLLDe organisatie van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam is er bijna uit wie volgend jaar het liedjesspektakel moet gaan presenteren. Dat vertelde uitvoerend producent Sietse Bakker zojuist in RTL Boulevard. Grote verrassing is dat er niet aan twee, maar zelfs aan drie presentatoren wordt gedacht.

 1. ‘Mr. Songfestival weet niets van Rotterdam en ik pleurde bijkans van m'n poef’
  PREMIUM
  Column

  ‘Mr. Songfesti­val weet niets van Rotterdam en ik pleurde bijkans van m'n poef’

  Weet u, ik dacht: kat in 't bakkie. Ik ben zo chauvinistisch als de tering, dus wat Roffa betreft is het bij mij alle dagen feest. Het is Rotterdam voor, Rotterdam na en - dat vooral - Rotterdam boven. Dus ach, was mijn stellige overtuiging, tijdens het Eurovisie Songfestival zal de stad bársten van de feestbeestende fuifnummers, uit alle krochten van Europa, die zich lallend laven aan al het fraais dat Rotjeknor heeft te bieden. Appeltje eitje!

Poll

Welk tv-programma moet de Gouden Televizier Ring 2020 winnen?

Welk tv-programma moet de Gouden Televizier Ring 2020 winnen?

 • Beste Zangers (35%)
 • Nick, Simon & Kees: Homeward Bound (22%)
 • Over Mijn Lijk (43%)
13117 stemmen