Volledig scherm
Chantal heeft naar eigen zeggen altijd de broek aan. © BSR Agency

Preutse Chantal Janzen gaat topless en Roxeanne klaar voor bevalling

ShowbytesKorte updates van de sterren op social media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Roxeanne Hazes heeft lastminute een geboortecoach ingeschakeld nu de bevalling van haar eerste kindje eraan zit te komen. Rox en haar verloofde Erik, die een jongetje verwachten, weten nu precies wat ze te wachten staan. Hopen ze.

Het gaat er heftig aan toe tussen Patricia Paay en haar dochter Christina Curry die zichzelf voor het nieuwe programma In Therapie lieten filmen tijdens intensieve therapiesessies. De twee schieten constant in de verdediging, zo blijkt uit de eerste beelden.

Actrice Liza Sips heeft zichzelf met zoontje Jonah vereeuwigd op haar beste selfie ever.

Onze beste selfie EVER 🐻❤

Een foto die is geplaatst door null (@lizasips) op

Acteur Patrick Martens is op een tropisch festival aan het dansen geslagen met zijn 'merjores amigos', waaronder Georgina Verbaan, die - hoe toepasselijk - haar Dr. Martens-schoenen aantrok.

#tbt dansen met deze Merjores amigos! #💃🏻 #festival #tropical #hawaii #friends #summer #dance @tropikalifestival

Een foto die is geplaatst door null (@patrickmartens1) op

Voor een covershoot van haar eigen blad is de ietwat preutse Chantal Janzen uit de kleren gegaan. La Janzen, die op 29 maart beviel van zoontje Bobby, durfde onder het mom 'ik heb wel de broek aan' niet verder te gaan dan wat topless shots. 

Tanja Jess en haar hubby Charly Luske zijn trots op hun oudste zoon Billy Charles Jovan die voor zijn vijftiende verjaardag is getrakteerd op een apart verjaardagstaartje en een envelop met inhoud. 

Psychologe en vriendin van producer John Ewbank Kelly Weekers kan inmiddels een boek schrijven over haar onzekere periodes. Vandaag blikt ze terug op haar modellenleventje, waarin de blondine naar eigen zeggen constant te horen kreeg wat ze vooral niet goed deed.

Ik kwam deze foto tegen in de 'oude doos' en dat deed me terugdenken aan mijn modellenjaren. En hoe ik toen helemaal niet zo lekker in mijn vel zat. Ik dacht dat dat kwam door de harde wereld waarin ik continu (negatief) werd beoordeeld op mijn uiterlijk, maar eigenlijk zat dat toch iets anders. Toen ik nog modellenwerk deed zag ik vooral wat ik niet had. Niet de juiste maten, niet die juiste look, niet het juiste loopje, niet die boeking, alles niet, niet, niet. Ik ben van nature vrij zelfverzekerd, maar merkte op dat je zelfvertrouwen al snel vervaagd wanneer je elke dag tegen jezelf vertelt wat je allemaal niet goed doet, niet goed kan, en wat anderen om je heen wél allemaal kunnen. Dan kan die wereld inderdaad hard zijn, en de mensen erin soms ronduit bot, maar is dat niet uberhaupt het leven? Uiteindelijk bepaal ik nog altijd zelf hoe ik daarmee om ga. En dat was als volgt: Ik had me bedacht dat iedereen me leuk en goed moest vinden. Ik zocht de oplossing voor mijn onzekerheid buiten mezelf, niet in mezelf. En laat dat nu precies het beste recept zijn om keihard te falen. Inmiddels ben ik veel zelfbewuster en weet ik waar ik goed in ben en waar ik niks van bak. En dat er altijd mensen zullen zijn die mij niet leuk vinden. En het fijne is, ik vind dat helemaal oke! Omdat ik weet dat het het belangrijkste is wat IK van mezelf vind, niet een ander. Dat het het belangrijkste is te focussen op wat IK mezelf elke dag vertel, niet een ander. En ik mijn eigenwaarde nooit meer op zal hangen aan flutwaarden als 'ik wil door iedereen leuk gevonden worden'. Ik moet de eerste persoon nog tegenkomen die die struggle nog nooit heeft gehad, dus: of je nu gelukkiger of succesvoller wilt zijn, stop met denken dat iedereen in je zou moeten geloven. Dat hoeven ze helemaal niet. Het is jouw taak om in jezelf te geloven! 👊 #mindset #zelfvertrouwen #zelfbewustzijn

Een foto die is geplaatst door null (@kelly_weekers) op

Niemand minder dan acteur Tim Immers maakt vanavond na 23 jaar zijn rentree in moedersoap Goede Tijden Slechte Tijden. Zijn karakter Mark de Moor is terug uit Italië met plannen om een nieuw bestaan in Meerdijk op te bouwen.

Presentatrice Bridget Maasland is vermoedelijk niet in RTL Boulevard te zien nu ze zit vastgeplakt aan haar bank in haar huis in de chique Amsterdamse wijk Oud-Zuid.

Niet vooruit te branden!!! #alsikgazittenwiliknooitmeeropstaan #mijnlijfwilvandaagniet

Een foto die is geplaatst door null (@bridgetmaasland) op

Het is glasbak-Thursday! De Jeugd van Tegenwoordig nam een speciale single op om de verjaardag van de glasbak te vieren en Kim van Kooten heeft een nieuwe sweater gescoord in de GlasBaksel Desserts.

Om de dood van haar geliefde hond Dunya te verwerken deelt Monique Westenberg uitgebreide verhalen over haar gebroken hart. De vriendin van zanger André Hazes haalt veel troost uit haar gezin en tweede hond Gioia, maar is ontroostbaar. ,,Het is alsof een stukje van mijn hart weg is.''

poll

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

  • Lidl (20%)
  • AH (4%)
  • Jumbo (31%)
  • Plus (12%)
  • Calvé pindakaas (7%)
  • Heineken (3%)
  • Staatsloterij (16%)
  • Dierenbescherming (5%)
  • Nationaal Comité 4 en 5 mei (2%)
  • McDonald's (2%)
29424 stemmen