Volledig scherm
© Heineken

Primeur: de Heineken-reclame voor de nieuwe Bond

Heineken lanceert maandag zijn nieuwe reclamecampagne die geheel in het teken staat van de nieuwe Bondfilm Spectre. AD.nl heeft de primeur om de beelden als eerste in Nederland te laten zien.

007 raakt in de commercial verwikkeld in een heftige achtervolging met een speedboat.

Spectre is alweer het 24ste avontuur van James Bond. In de commercial die vanaf morgen op tv en in de bioscopen te zien is, raakt de charismatische geheim agent verwikkeld in een spectaculaire achtervolging. Maar uiteindelijk zorgt Bondgirl Monica Bellucci ervoor dat het allemaal goed afloopt én voor een biertje. 

Wie de komende weken het speciale Bond-logo op de bierverpakking met zijn smartphone scant, kan klassieke Bondfilms downloaden.

Wodka-Martini
In 2012, toen Heineken zijn naam voor het eerst verbond aan James Bond in de film Skyfall, ontstond er onrust onder de fans. Die waren bang dat het lievelingsdrankje van Bond, een wodka-Martini, 'shaken not stirred', zou verdwijnen.

Dat was niet zo en zal ook nu niet het geval zijn. Vorig jaar kondigde Sony een deal aan met Belvedere Vodka voor de nieuwe Bondfilm. Fans hoeven dus niet bang te zijn dat hun favoriete MI6-agent enkel een biertje bestelt als hij met Bondgirl Monica Bellucci aan de bar zit.

Bekijk hier exclusief de nieuwe commercial: