Prins Bernhard vraagt Chef’Special om gratis optreden Formule 1: ‘Come on, what the fuck’

VideoChef’Special is namens prins Bernhard gevraagd om op te treden tijdens de Formule 1, zonder dat daar een vergoeding tegenover stond. Joshua Nolet, frontman van de band, uit zijn woede daarover vandaag op Instagram. 

50 reacties

 • B Zwaag

  2 jaar geleden
  Beste Joost Klaassen, Geen idee wat voor werk u doet, maar wilt u dat bij mij ook gratis doen? Als dank plaats ik een artikel ervoor inde krant.
 • Lianne Van Es

  2 jaar geleden
  Wat een afgunst weer. Je kunt het ook als zien als oefenen om er weer in te komen, of dat de Mensen je naam horen als je nog onbekend bent? Wie kent chef special? Ik dacht dat het een gerecht was😂 maar zeuren is gemakkelijk. Tegen onkosten staat er trouwens, en men dacht race liefhebbers benadert te hebben met Vipkaarten die ook niet weinig kosten. En daarbij, Ze zullen vast allemaal wel hun uitkeringen aangevraagd hebben die de regering in Coronatijd uitgedeeld heeft en nog uitdeelt!
 • Martin Tijdgat

  2 jaar geleden
  Volstrekt belachelijk dat dit miljardencircus van de F1 hier wel neerstrijkt en dat er tal van bedrijven zijn die er goed voor worden betaald om dit circuit op te knappen. Iedereen die wordt gevraagd krijgt betaald… behalve de groep van een paar honderdduizend mensen die geld willen verdienen met cultuur voor ons en de ondersteuning daarvan. Al de technici, grafici, boekers, managers, zaalverhuurders, evenementen organisatoren en artiesten zitten al vanaf maart 2020 thuis op een houtje te bijten
 • geert postmus

  2 jaar geleden
  Er had moeten staan F1 organisatie ipv het op de man te spelen. Stemmingmakerij is de Nederlandse pers niet vreemd.
 • Willem Hart

  2 jaar geleden
  @ Joost klaasse Inderdaad, dit is gratis reclame voor Chef's special, Ik had nog nooit van die jongens gehoord, misschien breken ze nu wel door.... Max rijdt ook gratis hé, voor de publiciteit. Ik hoorde dat de Red Bull blikjes op Zandvoort ook gratis wordt uitgedeeld, als promotie. Het hele event schijnt zelfs gratis te zijn. Afijn, moet ik zo nog even door gaan ? Kom op joh, een artiest moet je gewoon betalen. juist nu.