Prins Charles ziet zijn familie vooralsnog alleen via videobellen. Links: zijn vrouw Camilla, daaronder prins William en diens vrouw Catherine. Rechts Charles' zus prinses Anne, daaronder schoonzus prinses Sophie en zijn tante prinses Alexandra.
Volledig scherm
Prins Charles ziet zijn familie vooralsnog alleen via videobellen. Links: zijn vrouw Camilla, daaronder prins William en diens vrouw Catherine. Rechts Charles' zus prinses Anne, daaronder schoonzus prinses Sophie en zijn tante prinses Alexandra. © AFP

Prins Charles wil zijn ouders graag weer knuffelen

Prins Charles (71) brengt de coronacrisis ver van zijn familie in lockdown door in Schotland, maar mist toch wel het gevoel van samenzijn. ,,Soms wil je mensen gewoon een knuffel geven”, zegt hij donderdag tegen Sky News.

  1. Proces Johnny Depp tegen The Sun van start: mocht krant schrijven dat hij zijn vrouw sloeg?
    PREMIUM
    video

    Proces Johnny Depp tegen The Sun van start: mocht krant schrijven dat hij zijn vrouw sloeg?

    Een fris ogende Johnny Depp (57) beklom dinsdagochtend de trappen van het Royal Courts of Justice in Londen, waar de rechtszaak van de acteur tegen de krantengroep achter tabloid The Sun van start gaat. De inzet van die rechtszaak is eenvoudig: had de journalist gelijk toen hij schreef dat Depp z'n vrouw mishandelde of gaat het wel degelijk om laster en eerroof? Alles over die zaak op een rijtje.