Volledig scherm
Prins Constantijn en prinses Laurentien met hun kinderen Eloise, Claus Casimir, Leonore en labrador Django. © RVD/Jeroen van der Meyde

Prins Constantijn wordt 50 en viert dat met nieuwe familiekiekjes

Foto'sPrins Constantijn viert vrijdag zijn vijftigste verjaardag. Reden voor de Rijksvoorlichtingsdienst om vandaag alvast familiefoto’s vrij te geven. 

De foto’s van de jongere broer van koning Willem-Alexander en zijn gezin zijn in september genomen in Den Haag. Naast een foto van prins Constantijn met zijn vrouw, prinses Laurentien (53), zijn er ook twee foto's vrijgegeven waarop het koninklijke paar in een tuin poseert met hun kinderen Eloise (17), Claus Casimir (15), Leonore (13) en hun labrador Django (3).

Vrijdag is het vijftig jaar geleden dat de jongste zoon van prinses Beatrix en prins Claus in Utrecht werd geboren. Hij kende geen makkelijke start, want enkele uren na de geboorte constateerden artsen ‘een langzaam toenemende stoornis in de ademhaling van het kind’. Baby Constantijn werd in een couveuse geplaatst. Langzaam maar zeker verbeterde de situatie en op 24 oktober kon prins Claus zijn derde zoon aan het publiek tonen.

De prins viert zijn verjaardag vrijdag met een besloten feest voor vrienden en familie.

Volledig scherm
Prins Constantijn en prinses Laurentien met Eloise, Claus Casimir en Leonore. © RVD/Jeroen van der Meyde
Volledig scherm
Prins Constantijn en prinses Laurentien © RVD/Jeroen van der Meyde
Volledig scherm
Prins Constantijn viert vrijdg zijn verjaardag. © RVD/Jeroen van der Meyde
Volledig scherm
Prins Constantijn als kleuter © RVD
Volledig scherm
Prins Constantijn in zijn jeugd © RVD
  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
7307 stemmen