Volledig scherm
Prinses Charlotte (l) en prins George (r) vooraan. © AFP

'Prins George en prinses Charlotte brengen Meghan naar het altaar'

Het lijkt erop dat Prins George (4) en de twee jaar jongere prinses Charlotte hun toekomstige tante Meghan Markle naar het altaar mogen brengen. Ze stalen de show dit jaar al met hun schattige verschijning op de extravagante bruiloft van Pippa Middleton en James Matthews.

Volgens The Sunday Times heeft Kensington Palace bevestigd dat de twee koters als bruidsmeisje en bruidsjonker op het huwelijk van hun oom prins Harry en zijn aanstaande vrouw Meghan Markle zullen paraderen.  

De kinderen van de hertog en hertogin van Cambridge hebben de Suits-babe al meerdere keren ontmoet op bijzondere gelegenheden. En dat is niet voor niets, want volgens een woordvoerder van het Britse koningshuis zal de bruiloft één groot familiefeest zijn. ,,Je kunt verwachten dat het gezin erbij betrokken is'', verwijst hij naar prins William, Catherine en hun kinderen George en Charlotte.

Altaar

Volledig scherm
Prins Harry en Meghan Markle © WireImage

Voor Meghan is er nog meer goed nieuws. Haar vader Thomas (73) zou volgens The Sun ondanks een hevige beenblessure zijn dochter mogen begeleiden naar het altaar om haar volgend voorjaar in de St. George's Chapel in Windsor weg te geven. Sinds Harry en Meghan daten is hij niet meer in het openbaar gespot. De trotse vader moet zijn toekomstige schoonzoon nog ontmoeten.

De oom van Meghan en broer van haar vader laat weten: ,,Ik weet dat Thomas erg blij is. Hij kijkt uit naar het huwelijk. Meghan en Thomas hebben een goede band. Ze hebben wekelijks contact zodat Meghan hem op de hoogte kan houden van alle nieuwtjes.''

Volledig scherm
Prins William, Catherine, prinses Charlotte en prins George . © ANP