Volledig scherm
Archie kwam in mei ter wereld. © AP

Prins Harry, Meghan en Archie schitteren op kerstkaart met glitters

Prins Harry (35) en zijn vrouw Meghan Markle (38) konden natuurlijk niet achterblijven als het om een originele kerstwens gaat. Hun kerstkaart werd gisteravond laat gedeeld via Twitter.

Harry en Meghan maakten een zwart/wit-foto bij de kerstboom. Zoontje Archie, die op 6 mei werd geboren en inmiddels kan kruipen, tuurt met zijn grote ogen de camera in. ,,Very Merry Christmas, everyone’’, aldus de prins en zijn gezin. 

Harry en Meghan kozen dit jaar bewust voor enkel een digitale kerstgroet (met glitters) vanwege het milieu, staat onderaan het kaartje.

Naar alle waarschijnlijkheid is het kiekje niet in Frogmore Cottage, Windsor, gemaakt, maar in Canada. Meghan woonde daar zeven jaar lang en ervoer de Canadese cultuur altijd als ‘warm’, zo vertelde ze eerder. De relatie tussen Harry en Meghan begon ook tijdens die zeven jaar dat Markle in Toronto woonde en werkte als actrice. Het koppel zei later dat ze elkaar hadden ontmoet op een blind date die werd georganiseerd door een gemeenschappelijke vriend.