Volledig scherm
Prins Harry © Photo News

'Prins Harry moet liefdesreis afzeggen'

Prins Harry heeft volgens de Daily Mail zijn liefdesreis naar Toronto afgezegd. In de Canadese stad had hij afgesproken met naar verluidt zijn nieuwe vriendin Meghan Markle. Echter nu uitgelekt is dat de twee een setje zouden zijn, heeft de Britse royal het tripje afgezegd.

Volledig scherm
Meghan Markle © AFP

De 32-jarige Harry zou een vlucht hebben geboekt via British Airlines die gisteren aan moest komen in Canada. De reis naar zijn nieuwe liefje ging echter niet door, omdat hij de wereldpers wilde ontlopen. Er is tussen diverse Engelse paparazzi een jacht ontketend op het eerste kiekje van de rossige zoon van Charles en Diana en Suits-actrice Meghan.

Invictus Games
Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Harry en Meghan een stelletje zouden zijn. Volgens Engelse media hebben ze elkaar ontmoet in Toronto tijdens de lancering van Invictus Games, een wedstrijd voor veteranen waar prins Harry de bedenker van is.

De 35-jarige Meghan is bekend van haar rol als sexy advocate Rachel Zane in Suits. Beiden hebben nog niet gereageerd op de geruchten dat ze een relatie zouden hebben.