Volledig scherm
Priyanka Chopra in Amsterdam © Instagram

Priyanka Chopra viert vrijgezellenfeest in Amsterdam

Priyanka Chopra heeft dit weekend haar vrijgezellenfeest gevierd in Amsterdam. Onder meer aanstaande schoonzus Sophie Turner, bekend van Game of Thrones, was van de partij.

Op Instagram deelde Quantico-actrice Priyanka Chopra een aantal kiekjes van het gezelschap, dat onder meer een boottochtje door de grachten maakte. Tijdens een avondje in de stad maakten Priyanka en Sophie een filmpje waarop de Indiase de Game Of Thrones-ster op haar rug droeg. Ze noemden zichzelf in het bijschrift de ‘J-zussen’, een verwijzing naar hun verloofden: Priyanka gaat trouwen met Nick Jonas, Sophie zei eerder ‘ja’ tegen Joe Jonas. Samen met broer Kevin vormden de heren lange tijd boyband de Jonas Brothers.

De plaatjes uit Amsterdam vielen in de smaak bij collega-Hollywoodsterren. Halle Berry plaatste vijf hartjes onder een van de foto’s, Kelly Ripa voegde daar enkele zoen-emoji’s aan toe. Priyanka’s aanstaande schoonmoeder Denise Jonas grapte onder een post: ,,Gedraag je.”

Volledig scherm
Priyanka Chopra heeft dit weekend haar vrijgezellenfeest gevierd in Amsterdam. Onder meer aanstaande schoonzus Sophie Turner was van de partij. © EPA

Poll

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

  • Jan Smit & John de Bever - Wij zijn Nederland (52%)
  • Maan - Ik kom eraan (16%)
  • André Hazes - Wij zijn Oranje (21%)
  • Claudia de Breij - Zie die Leeuwinnen (7%)
  • Bureau Sport - 11 Voetbalvrouwen (4%)
33639 stemmen