Pussycat Dolls maken rentree in Britse X-Factor

VideoVoor het eerst in bijna tien jaar tijd hebben The Pussycat Dolls weer opgetreden. Gisteren maakte de meidengroep een comeback in de Britse tv-show X-Factor.

Op het podium zongen Nicole Scherzinger, Carmit Bachar, Ashley Roberts, Jessica Sutta en Kimberly Wyatt een medley van hun grootste hits, waaronder Buttons, When I Grow Up en Don't Cha. Ook lieten ze hun nieuwe single React! horen, waarna de dames op een staande ovatie werden getrakteerd.

In april 2020 gaan The Pussycat Dolls ook weer toeren. Voorlopig staan er negen concerten in Groot-Brittannië gepland. De groep doet onder anderen Newcastle, Manchester en Londen aan. Naar verluidt verschijnt er in januari een nieuwe EP met liedjes.

Volledig scherm
Voor het eerst in bijna tien jaar tijd hebben The Pussycat Dolls weer opgetreden. © EPA
  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
6010 stemmen