Qmusic geeft wereldreis met wereldsterren weg

videoEen luisteraar van radiostation Qmusic wordt binnenkort blij gemaakt met het winnen van een wereldreis, waarbij in een maand tijd negen artiesten in negen wereldsteden worden aangedaan. 

Tijdens de Q-world tour bezoekt de winnaar Bruno Mars in Hong Kong, Sam Smith in Lissabon, Ed Sheeran in Dublin, Katy Perry in Keulen, Harry Styles in Santiago, Justin Timberlake in Dallas, Pink in Los Angeles, Taylor Swift in Chicago en Niall Horan in Melbourne. Als slagroom op de taart horen een bezoek aan de set van de hitserie Game of Thrones en een ballonvaart boven Melbourne er ook bij.

Op 20 april wordt de winnaar bekend.

Volledig scherm
Taylor Swift. © EPA
  1. Yosina Rumajauw (11) winnares van zevende seizoen The Voice Kids
    update

    Yosina Rumajauw (11) winnares van zevende seizoen The Voice Kids

    De 11-jarige Yosina Rumajauw - met roots in de Indonesische provincie West-Papoea - heeft vanavond het zevende seizoen van de RTL4-talentenjacht The Voice Kids gewonnen. Het nachtegaaltje uit de Overijsselse plaats Olst, dat sinds haar blind audition al werd genoemd als topfavoriet, werd door de tv-kijkers thuis getrakteerd op de meest stemmen. Yosina kreeg niet alleen de hoogste eer maar ook een studiebeurs van 25.000 euro. Ook mag ze een single opnemen.