Queen weer bovenaan in Top 2000, lievelingsnummer Peter R. de Vries op 3: ‘Hartverwarmend’

VideoQueen staat dit jaar met Bohemian Rhapsody opnieuw op 1 in de Top 2000. Daarmee heeft de band na een jaar afwezigheid de pikorde hersteld. Voor de 18de keer in 23 edities staat het lied bovenaan. Danny Vera, die vorig jaar met Roller Coaster de lijst van NPO Radio 2 aanvoerde, moet nu genoegen nemen met plek twee. 

23 reacties

 • Meijer

  7 maanden geleden
  Songs in de Top2000 zouden minimaal 10 jaar oud moeten zijn. Pas dan kan je beoordelen of het een 'blijvertje' is.
 • Dick van Dijk

  7 maanden geleden
  E .M .Brand Nee,de huidige muziek is goed,kom op wat tegenwoordig gemaakt wordt is bagger, alleen al die rappers of eendags zangeresjes om over de Nederlandstalige inbreng maar te zwijgen. Queen, procol Harum, Pink Floyd, leonard Cohen ,Rare Earth ,Talk Talk ,dit soort muziek komt helaas nóóit meer voor.
 • Sina Hogeboom

  7 maanden geleden
  Kan mij lekker niet schelen maar die van Peter is super mooi.Ik hou ook van de muziek van nu zoals Direct en Adele en Ed sheran heeft mooie nummers!!
 • Jac Verheij

  7 maanden geleden
  Allemaal manipulatie van die dj,s Wel erg toevallig dat de nummers die zij willen in de top staan.o.a van http://p.de Vries.
 • van Bergen

  7 maanden geleden
  Och, perfecte show voor ons kuddedieren . . Het saamhorigheids gevoel (belangrijk in deze donkere dagen, daar zijn de winterfeesten ook voor bedacht) is van hoge waarde zonder meer, het kan zelfs een paar zelfmoorden voorkomen. Nee, het is goed dat deze dagen bestaan, niet iedereen is even sterk. Prachtige muziek, trouwens . .