Volledig scherm
Presentatrice Quinty Trustfull. © RTL

Quinty verliefd op nieuw familielid en Fred hult zich in maagdelijk wit

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Zangeres Shirma Rouse leest voor op de crèche van haar nichtje en vindt dat net zo leuk als haar jonge publiek. ,,Wat een feest!’’

Actrice Sanne Vogel is blij dat haar verloofde nog wat vrije dagen kon vastplakken aan zijn vaderschapsverlof na de geboorte van hun tweeling. ,,Team kots, team poep, team gebroken nachten, team love!”

De make-up van zangeres/actrice Loes Haverkort is hevig uitgelopen. Dan krijg je dit resultaat.

Presentatrice Leonie ter Braak is ook niet heel glamoureus wakker geworden, maar een kop koffie zal haar vast weer doen stralen.

Spicy tomatensapje voor musicalster Jon van Eerd. Sterk spul hè...?

Helemaal hoteldebotel is ze, presentatrice Quinty Trustfull. Dit nieuwe familielid mag blijven.

Xander de Buisonjés dochtertje Céla mag vandaag drie kaarsjes uitblazen en haar zingende papa deelt daarom deze schattige foto.

Zanger Jan Smit, zangeres Edsilia Rombley en presentatrice Chantal Janzen beleefden vandaag hun vuurdoop als presentatieteam van het Eurovisie Songfestival. Het trio verzorgde de loting voor de halve finales van het liefdjesfestijn.

Rosanna Kluivert en voormalig voetballer Patrick Kluivert zijn inmiddels alweer twaalf jaar getrouwd. Op hun huwelijksdag bedankt ze hem voor alles.

Hij zit er een beetje doorheen maar hiphopartiest Kraantje Pappie maakt zich op voor een laatste avondje knallen bij de Vrienden van Amstel LIVE! ,,Zodra we straks Ahoy weer inlopen geven we nog 1x alles!’’

Zanger Nielson is even van de wereld. Hij gaat onder narcose voor een zogenoemde flapoperatie, die wordt gedaan bij mensen met vergevorderd ontstoken tandvlees. Of zoals hij schrijft: ‘Geen zorgen, mijn flaporen blijven gewoon hetzelfde.’

Filmzoon Matheu Hinzen legt de laatste hand aan de onberispelijke outfit van filmvader Jim Bakkum.

Het was af en toe flink afzien voor actrice Annemarie Jung, maar daar staat ze dan: op de top van de Kilimanjaro.

Mediapersoonlijkheid Kelly van der Veer neemt geen enkel risico en treft vast voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

It’s a wrap! Stylist Fred van Leer zegt na drie dagen opnames nog één keer Yes to the Dress.