Volledig scherm
Quinty Trustfull. © ANP

Quinty verorbert kunstwerkje en John slaat dapper verdoving af

ShowbytesKorte updates van de sterren op social media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Soms is een bord eten eigenlijk te mooi om te verorberen. Dat merkte Koffietijd-gezicht Quinty Trustfull vanochtend ook: ze kon haar ogen niet van haar kunstachtige ontbijt af houden. Uiteindelijk heeft ze overigens toch haar tanden in het stilleven gezet.

Kijk mij even gefocust zijn op dit ontbijt-kunstwerkje😜 na een lekkere workout is dit echt een treat. #breakfast #blijei #healthy #vegan #sugarfree #bondia

1,240 Likes, 58 Comments - Quinty Trustfull Official (@qtrustfull) on Instagram: "Kijk mij even gefocust zijn op dit ontbijt-kunstwerkje😜 na een lekkere workout is dit echt een..."

John Williams eet momenteel juist wat moeilijker, want hij liet vanochtend een tand vullen. De verdovingsspuit lag al klaar, maar de presentator bedankte voor die pijnverlichting. Bikkel!

Ik doe nu wel stoer, maar wat was Ik bang!!! #zoblij #mijntandartsisdebeste 💪

188 Likes, 18 Comments - John Williams (@johnwilliamsnl) on Instagram: "Ik doe nu wel stoer, maar wat was Ik bang!!! #zoblij #mijntandartsisdebeste 💪"

Radio 538-dj Wietze de Jager voelt zich als een kind in een snoepwinkel op het circuit van Zandvoort. Hij mocht vandaag wat testritjes maken in een pijlsnelle bolide en racete zich daarbij naar eigen zeggen 'helemaal scheel'.

Ik race mij helemaal scheel vandaag.... #jaguarperformanceday

150 Likes, 1 Comments - Wietze de Jager (@wietzedej) on Instagram: "Ik race mij helemaal scheel vandaag.... #jaguarperformanceday"

Ook volkszanger Wolter Kroes pakte vanochtend de auto, maar zijn rit verliep minder voorspoedig. Althans, voor de tientallen muggen die de dood vonden op de kentekenplaat.

Er zit een muggenkerkhof op onze autogril

75 Likes, 6 Comments - wolter Kroes (@wolter_kroes) on Instagram: "Er zit een muggenkerkhof op onze autogril"

Bridget Maasland heeft liever de wind in haar haren en koos daarom voor een luchtig tochtje op een boot. Ze trok speciaal haar nieuwe jurk aan om lekker te flaneren.

Love my boat life and my new dress! @twentyfivedegreesnl #boatlife⚓️⛵️

1,268 Likes, 32 Comments - Bridget (@bridgetmaasland) on Instagram: "Love my boat life and my new dress! @twentyfivedegreesnl #boatlife⚓️⛵️"

Op het ietwat krappe balkon van Rik Brandsteder lijkt zijn opblaasbadje ineens enorm. Hij voelde zich dan ook meteen een echte profzwemmer. ,,Ja, toch, Inge de Bruin?''

Ja toch?!?! #ingedebruijn

1,123 Likes, 78 Comments - Rick Brandsteder (@rick_brandsteder) on Instagram: "Ja toch?!?! #ingedebruijn"

poll

Onbekende Duncan Laurence namens Nederland naar Tel Aviv

Onbekende Duncan Laurence namens Nederland naar Tel Aviv

  • Goede zet (61%)
  • Daar snap ik niets van (39%)
5478 stemmen